Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Gorice u Velikoj Gorici

Hajduk u nedjelju igra protiv Gorice u Velikoj Gorici

 
14/9/2023 - 09:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Gorica - Hajduk 2:1 (Velika Gorica, 17/9/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17 sati igraju protiv Gorice u Velikoj Gorici u okviru 8. kola SuperSport HNL. 

U ovom susretu na klupu se konačno vraća glavni trener Ivan Leko koji je odradio kaznu od pet utakmica suspenzije. Njegova momčad gostovanje u Velikoj Gorici dočekuje s prvog mjesta prvenstvene tablice s osvojenih 15 bodova u 6 utakmica, odnosno četiri više od prvog pratitelja Osijeka. 

Hajduk je u posljednjem prvenstvenom kolu doživio neugodan poraz od Istre 1961 na Poljudu. Završne trenutci utakmice gostima  su donijeli priliku iz koje su postigli pogodak te pobijedili rezultatom 1:0. U toj utakmici zaustavljen je pobjednički niz od pet uzastopnih prvenstvenih pobjeda Hajduka na otvaranju nove prvenstvene sezone. 

Tijekom reprezentativne stanke Bijeli su odigrali utakmicu 1/16 SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. U srijedu su hajdukovci s ukupnih 6:0 pobijedili Omladinac iz Gornje Vrbe u susret koji je odigran u Slavonskom Brodu te se time plasirali u sljedeću fazu natjecanja.

Gorica je u aktualnoj sezoni osvojila ukupno 9 bodova u 6 odigranih kola i trenutno zauzima peto mjesto prvenstvene tablice. Nedavno je momčadi iz Velike Gorice preuzeo novi trener Dinko Jeličić koji u ovom susretu zbog prikupljena tri žuta kartona ne može računati na svog najboljeg strijelca Ndockyta

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Vladislavaca, a četvrti sudac je Ante Čulina iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čuljak, a asistent VAR suca Ivan Vučković - obojica iz Zagreba. 

14/9/2023 - 09:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr