Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Dinama na Poljudu

Hajduk u nedjelju igra protiv Dinama na Poljudu

 
27/4/2023 - 14:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 0:0 (Split, 30/4/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 18 sati igraju protiv Dinama u okviru 32. kola SuperSport HNL. 

Uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa Hajduk se nalazi na drugom mjestu prvenstvene tablice s 58 osvojenih bodova, 12 manje od prvoplasiranog Dinama. 

Oba kluba posljednje prvenstvene utakmice odigrala su u srijedu. Hajdukova utakmica s Goricom u Velikoj Gorici završila je bez pogodaka, dok je Dinamo na svom terenu svladao Varaždin rezultatom 2:0.

U odnosu na prošli susret trener Ivan Leko sigurno neće moći računati na Agustina Anella i Yassinea Benrahoua koji su u Velikoj Gorici dobili treće žute kartone. 

Hajduk i Dinamo odigrali su tri prvenstvene utakmice u aktualnoj sezoni. U prvoj odigranoj na Maksimiru sredinom kolovoza Dinamo je pobijedio s 4:1, zatim je u listopadu na Poljudu bilo 1:1, a u zadnjem ogledu na Maksimiru u veljači, Dinamo je bio bolji s 4:0. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Goran Pataki iz Đakova, a četvrti sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca je Jerko Crnčić iz Vrbovca. 

Sve informacije o ulaznicama za derbi možete pronaći - OVDJE . 

27/4/2023 - 14:21 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr