Mobile menu
Hajduk u nedjelju igra protiv Dinama na Maksimiru

Hajduk u nedjelju igra protiv Dinama na Maksimiru

 
21/2/2023 - 13:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 4:0 (Zagreb, 26/2/2023)"

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 15 sati igraju protiv Dinama na Maksimiru u okviru 23. kola SuperSport HNL. 

Najveći derbi hrvatskog nogometa Bijeli dočekuju s druge pozicije na tablici s osvojena 44 boda, odnosno osam manje i utakmicom više od vodećeg Dinama.

U prvih pet susreta nastavka sezone momčad trenera Ivana Leke upisala je tri pobjede uz dva poraza. U posljednje dvije utakmice Hajduk je s 4:1 slavio na gostovanju u Varaždinu te s 2:1 protiv Gorice na Poljudu. 

Dinamo je od početka proljetnog dijela sezone upisao tri prvenstvene pobjede, dva remija te pobjedu u zaostaloj utakmici SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u gostima kod RNK Splita. Prethodno je momčad trenera Ante Čačića u prvenstvenim ogledima slavila protiv Istre 1961 s 1:0 na Maksimiru te s 3:1 protiv Varaždina u gostima. 

Bit će ovo treći prvenstveni susret Hajduka i Dinama u aktualnoj sezoni. Prvi je završio 4:1 pobjedom Dinama u Zagrebu, a u Splitu je rezultat bio 1:1. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Vladislavaca, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Kristijan Novosel iz Valpova. 

Sve informacije o ulaznicama namijenjenima za navijače Hajduka možete pronaći - OVDJE . 

21/2/2023 - 13:21 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr