Mobile menu
Hajduk u nedjelju gostuje u Koprivnici

Hajduk u nedjelju gostuje u Koprivnici

 
27/10/2021 - 15:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka se nakon plasmana u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa okreću prvenstvenom gostovanju u Koprivnici. Bijeli u nedjelju od 15 sati igraju protiv Slaven Belupa u susretu 14. kola HT Prve lige. 

U odnosu na prošli prvenstveni dvoboj na Poljudu odigranom još na ljeto, farmaceuti sada igraju pod vodstvom Zorana Zekića, nekadašnjeg stratega Osijeka. Bijeli su, podsjetimo, u prvom ovosezonskom ogledu slavili rezultatom 2:0 golovima Emira Sahitija i Marka Livaje

Zbog tri žuta kartona u nedjeljnom dvoboju trener Hajduka Jens Gustafsson neće moći računati na stopera Stefana Simića. Koprivničani se trenutno nalaze na devetoj poziciji prvenstvene ljestvice sa sedam osvojenih bodova s jednom ostvarenom pobjedom, četiri neriješena ishoda i osam poraza. 

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba, pomagat će mu Luka Pušić iz Zagreba i Jerko Crnčić iz Vrbovca, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Igor Krmar, također iz Zagreba. 

Dodajmo da je kontigent ulaznica za gostujuću tribinu (353 mjesta) pušten u prodaju online putem te su istoga dana sve dostupne ulaznice rasprodane. 

27/10/2021 - 15:40 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr