Mobile menu
Hajduk u četvrtak igra protiv Vitorije na Poljudu

Hajduk u četvrtak igra protiv Vitorije na Poljudu

 
1/8/2022 - 22:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Vitória SC 3:1"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat igraju prvu u utakmicu 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv portugalske Vitorije S.C.

Suparnik Bijelih do ove faze došao je nakon ukupne pobjede od 3:0 u dvije utakmice protiv mađarske Puškaš Akademije. U prvoj utakmici Portugalci su na svom terenu slavili s 3:0, a u drugom susretu u Mađarskoj nije bilo pogodaka. 

Vitoriju trenira 40-godišnji stručnjak Joao Miguel da Cunha Teixeira pod čijim su vodstvom u prošloj sezoni završili kao šestoplasirana momčad lige. Momčad iz Guimaraesa nedavno je završila središnji dio priprema, a prve službene utakmice u novoj sezoni odigrali su upravo protiv Puškaš Akademije. Prvenstvo im počinje sljedećeg vikenda. 

Hajduk je do sada odigrao tri službene utakmice u novoj sezoni. Momčad Valdasa Dambrauskasa poražena je u SuperSport Superkupu od Dinama nakon izvođenja jedanaesteraca, a potom su hajdukovci ostvarili dvije gostujuće prvenstvene pobjede. Oba puta s 2:0 su svladali Istru 1961, a potom i Varaždin u susretu odigranom prošle subote. 

Uzvratni susret između Vitorije i Hajduka na rasporedu je u srijedu, 10. kolovoza, s početkom u 18 sati (17 po lokalnom vremenu) u Guimaraesu. 

1/8/2022 - 22:12 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr