Mobile menu
Hajduk u četvrtak igra protiv Renove u Skoplju

Hajduk u četvrtak igra protiv Renove u Skoplju

 
14/9/2020 - 08:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Renova - Hajduk 0:1 (Skopje, 17/9/2020)"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 15.30 sati na stadionu Petar Miloševski u Skoplju igra protiv sjevernomakedonske KF Renova u sklopu 2. kola kvalifikacija za Europsku ligu. 

Bijeli u glavni grad Sjeverne Makedonije putuju u srijedu zrakoplovom iz Splita, a utakmica u Skoplju igra se bez gledatelja. Podsjetimo, u ovoj sezoni zbog posebnih mjera prouzrokovanih bolešću COVID-19, igra se na samo jednu utakmicu u trenutnoj fazi natjecanja. 

Trener Hari Vukas za ovu utakmicu još uvijek ne može računati na Stefana Simića i Tonija Teklića koji su zbog ozljeda izvan konkurencije. 

Hajduk i Renova se do sada nikada nisu susretali, a Bijeli su posljednji put u europskim natjecanjima s predstavnikom Sjeverne Makedonije igrali 2013. godine. Tada je Hajduk u sklopu 2. pretkola Europske lige nakon pobjede od 2:1 na Poljudu i remija (1:1) u Skoplju, izbacio Turnovo.

Pobjednik dvoboja Renova - Hajduk u sljedećoj fazi gostovat će kod pobjednika dvoboja između azerbejdžanskog Neftčija i turskog Galatasaraya. 

14/9/2020 - 08:25 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr