Mobile menu
Hajduk u četvrtak igra protiv PAOK-a na Poljudu

Hajduk u četvrtak igra protiv PAOK-a na Poljudu

 
7/8/2023 - 10:24 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - PAOK 0:0"

Nogometaši Hajduka u četvrtak s početkom u 21 sat igraju protiv grčkog PAOK-a na Poljudu u okviru 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu. Ulaznice za prvu europsku utakmicu u aktualnoj sezoni rasporedane su u petak, samo nekoliko sati nakon puštanja u prodaju, te će stadion i drugi put za redom biti u potpunosti rasprodan. 

Suparnik Bijelih sezonu je započeo utakmicama 2. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu u kojem su u dvije utakmice bili bolji od izraelskog Beitara. Prva utakmica u Solunu završila je bez pogodaka, a u uzvratu u Jeruzalemu PAOK je slavio s 4:1 i plasirao se dalje. 

Prvu prvenstvenu utakmicu PAOK igra 20. kolovoza, tako da su susreti protiv Beitara bili ujedno i prve službene utakmice u novoj sezoni za grčku momčad. Prethodno je PAOK na pripremama odigrao četiri utakmice u kojima je pobijedio belgijski GENK, remizirao s rumunjskim FCSB te je poražen od belgijskog Westerloa i nizozemskog GA Eaglesa. 

PAOK je prošlu sezonu završio kao četvrta momčad grčke Super lige, a u finalu Kupa poražen je od AEK-a. Momčad PAOK-a vodi 54-godišnji rumunjski stručnjak Razvan Lucescu. U prvom susretu s Hajdukom sigurno neće moći računati na 26-godišnjeg veznjaka Douglasa Augusta koji je dobio izravni crveni karton u drugoj uzvratnoj utakmici s Beitarom. 

Bijeli su u aktualnu sezonu krenuli 1:0 porazom od Dinama u Superkupu odigranom na Maksimiru, a zatim su slavili u prve dvije prvenstvene utakmice. Najprije u derbiju protiv Dinama u Maksimiru s 2:1, a zatim i protiv Rijeke na Poljudu s 1:0. 

Trener Ivan Leko protiv PAOK-a sigurno ne može računati na Rokasa Pukštasa koji će zbog ozljede propustiti naredne utakmice. 

7/8/2023 - 10:24 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr