Mobile menu
Hajduk u četvrtak igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

Hajduk u četvrtak igra protiv Istre 1961 na Aldo Drosini

 
7/6/2020 - 16:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 0:1 (Pula, 11/6/2020)"

Posljednji, četvrti krug HT Prve lige, nogometaši Hajduka započinju u četvrtak od 21:05 sati, kada će u 28. kolu gostovati kod Istre 1961 na Aldo Drosini. 

Bijeli su upisali pobjedu protiv Intra iz Zaprešića na ponovnom startu prvenstva koje je bilo zaustavljeno na tri mjeseca zbog pandemije virusa Covid-19. Momčad Igora Tudora u petak je na praznom Poljudu preokretom svladala goste iz Zaprišića koji su poveli pogotkom Ivana Mamuta u 37. minuti, izjednačio je Mijo Caktaš iz jedanaesterca u 60. minuti, a za konačnih 2:1 pogodio je Kristian Dimitrov u sedmoj minuti dodanog vremena. 

Ubrazni ritam završnice prvenstva donosi svim momčadima i određene specifičnosti, igra se svakih četiri ili pet dana, opterećenje utakmicama i putovanjima je veće, a vremena za oporavak je manje. Bijeli su tako odmah nakon utakmice u petak odradili regeneracijski trening, a do srijede kada polaze na put za Pulu, momčad će odradit još tri treninga kako bi se što bolje pripremili za sljedeći dvoboj. 

Trener Igor Tudor u ovoj utakmici ne može računati na Samuela Eduoka koji je protiv Intera dobio treći žuti karton, a na raspolaganju mu je opet Marin Jakoliš koji je iz istog razloga morao propustiti dvoboj s Interom. 

Hajduk i Istra 1961 ove sezone odigrali su tri utakmice. U oba susreta odigrana na Poljudu Bijeli su slavili (2:0 i 2:1), dok je jedini dvoboj na Aldo Drosini ove sezone završio rezultatom 1:1. 

7/6/2020 - 16:02 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr