Mobile menu
Hajduk u četvrtak igra protiv HB Torshavna na Farskim otocima

Hajduk u četvrtak igra protiv HB Torshavna na Farskim otocima

 
30/7/2024 - 14:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "HB Torshavn - Hajduk 0:0 (Gundadalur, 1/8/2024)"

Hajduk u četvrtak s početkom u 21 sat po hrvatskom (20 sati po lokalnom vremenu) igra protiv HB Torshavna s Farskih otoka uzvratnu utakmicu 2. kola kvalifikacija za UEFA konferencijsku ligu.

U prvom susretu na Poljudu momčad trenera Gennara Gattusa pobijedila je rezultatom 2:0. Oba pogotka dogodila su se u prvom poluvremenu utakmice, prvi je postigao Filip Uremović na asistenciju Kalika u 19. minuti susreta, a drugi Marko Livaja pogotkom iz jedanaesterca u 30. minuti.

Uzvratni susret igra se na stadionu Torsvollur u Torshavnu čiji kapacitet iznosi 6 i pol tisuća sjedećih mjesta. Hajdukovci na put kreću u srijedu ujutro, a let do Farskih otoka potrajat će nešto više od četiri sata. 

Bijeli će u srijedu popodne odraditi i posljednji trening uoči utakmice, a početak je u 19 sati po lokalnom vremenu (20 sati po hrvatskom). U 18.30 sati (19.30 po hrvatskom vremenu) na rasporedu je konferencija za medije koju možete pratiti na Hajduk Digital TV. 

Sudačka postava za ovu utakmicu stiže iz Sjeverne Irske. Glavni sudac je Tim Marshall, pomagat će mu Georgios Argyropoulos i Brian Wilson, a četvrti sudac je Shane Andrews

Utakmicu možete pratiti u prijenosu uživo na Hajduk Digital TV. 

30/7/2024 - 14:29 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr