Mobile menu
Hajduk se prisjeća žrtava Vukovara i Škabrnje

Hajduk se prisjeća žrtava Vukovara i Škabrnje

 
17/11/2023 - 16:59 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Klupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i ŠkabrnjiKlupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i Škabrnji
Klupske delegacije položile vijence na mjestima posebnog pijeteta u Vukovaru i Škabrnji

HNK Hajduk s posebnim se pijetetom svake godine prisjeća svih žrtava stradalih u Vukovaru i Škabrnji za vrijeme Domovinskog rata. Klupske delegacije su u petak, uoči sutrašnjeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, položile vijence i zapalile svijeće na mjestima posebnog pijeteta te u Vukovarskoj ulici u Splitu. 

Predsjednik Lukša Jakobušić i voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Boro Primorac jutros su položili Hajdukov vijenac uz spomen-obilježje masovne grobnice u Škabrnji u čast svim žrtvama. 

Voditelj protokola Jurica Gizdić i Mate Radić iz klupske Akademije položili su vijence na Memorijalnom groblju u Vukovaru te na spomen obilježju na Ovčari. Zatim su upalili svijeće na grobnicama Blage Zadre i Marka Babića te uz bistu Jeana Michela Nicoliera. Hajdučku obitelj u Vukovaru danas su još predstavljali članovi DPH-ova Vukovar, Osijek, Županja, Đakovo i Sinj.

Predstavnici igrača prve momčadi predvođeni trenerom Mislavom Karoglanom i stručnim stožerom u petak navečer su se poklonili žrtvama Vukovara i Škabrnje, simbolično zapalivši svijeće u Vukovarskoj ulici u Splitu. 

17/11/2023 - 16:59 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr