Mobile menu
Hajduk se prisjeća žrtava Vukovara i Škabrnje

Hajduk se prisjeća žrtava Vukovara i Škabrnje

 
17/11/2022 - 19:58 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr, Hajduk.hr
Hajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i ŠkabrnjeHajduk se prisjeća žrtava Vukovara i Škabrnje
Hajduk se prisjeća žrtava Vukovara i Škabrnje

HNK Hajduk svake se godine prisjeća svih žrtava stradalih u Vukovaru i Škabrnji za vrijeme Domovinskog rata. Brojne delegacije Kluba su u već u četvrtak, uoči sutrašnjeg Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, položile vijence i zapalile svijeće na mjestima posebnog pijeteta te u Vukovarskoj ulici u Splitu. 

Hajdukovi juniori predvođeni svojim stručnim stožerom te članom Uprave Ivanom Matanom pridružili su se brojnim sugrađanima te upalili svijeće i pomolili se u Vukovarskoj ulici u Splitu.

Prethodno je Hajdukova delegacija na čelu s klupskim kroničarem Juricom Gizdićem, Matom Radićem iz klupske Akademije i Ivanom Boticom, koordinatoricom Hajdukovih DPH-ova u ime cijele Hajdučke obitelji, položila vijence na Memorijalnom groblju u Vukovaru te na spomen obilježju na Ovčari. Zatim su upalili svijeće na grobnicama Blage Zadre i Marka Babića, na Spomen križu na ušću Vuke u Dunav te uz bistu Jeana Michela Nicoliera. Uz njih su bili i brojni članovi iz DPH Vukovar, DPH Županja, DPH Đakovo, DPH Osijek, DPH Zagreb, DPH Sinj, članovi DPH Orahovica zajedno sa Željkom Jurić. 


Joško Španjić je tijekom popodneva u ime Kluba položio vijenac i upalio svijeće pokraj spomen-obilježja masovne grobnice u Škabrnji u čast svim žrtvama. 


17/11/2022 - 19:58 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr, Hajduk.hr