Mobile menu
Hajduk protiv Osijeka: Bijeli love tri boda, navijači rekord posjećenosti!

Hajduk protiv Osijeka: Bijeli love tri boda, navijači rekord posjećenosti!

 
13/5/2018 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:1 (Split, 13/5/2018)"

Pred nama je posljednja utakmica sezone na poljudskom stadionu. Nogometaši Hajduka danas od 19 sati u okviru 35. prvenstvenog kola, pred svojom publikom, dočekuju Osijek, četvrtoplasiranu momčad HT Prve lige.

8.650 - toliko nas barem treba biti danas na Poljudu kako bi se oborio rekord prosječnog broja gledatelja poljudskog stadiona u HT Prvoj ligi, a koji datira iz sezone 1998/1999. Ne sumnjamo da će navijači Bijelih i danas pokazati neizmjernu podršku i ljubav prema voljenom Klubu. Kao što to rade svaku utakmicu, cijelu sezonu, ali i kroz čitavu 107-godišnju povijest. Nedodirljivi i neprikosnoveni u odnosu na sve ostale klubove u Hrvatskoj, ali i šire. Srce pokreće naš svijet.

Utakmica protiv Osijeka i oproštaj od poljudskog stadiona uvertira je za gostovanje na Rujevici u zadnjem kolu prvenstva, ali i za veliko finale Kupa koje je na rasporedu 23. svibnja u Vinkovcima, a u kojem će se Bijeli za trofej Rabuzinovog sunca, u najvećem derbiju hrvatskog sporta, boriti protiv Dinama. 

- U svakoj utakmici očekujem maksimalan pristup i zalaganje. U svakoj utakmici do kraja želimo pobijediti - rekao je trener Hajduka Željko Kopić na konferenciji za medije uoči zadnje službene utakmice na Poljudu u ovoj sezoni. Vjeruje da će njegovi igrači na terenu izgledati jednako kao što je to bilo prošli susret protiv Istre 1961 u kojem su Bijeli upisali visoku pobjedu (1:5), a prvoligaški prvijenac postigao je i mladi, sedamnaestogodišni Michele Šego. Zasigurno, sve to je dodatna pozivnica za dolazak na Poljud i potporu hajdukovcima uoči završnice sezone.

Dvoboj između Hajduka i Osijeka sudit će Igor Pajač iz Zeline, a asistirat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice te Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, delegat susreta je Ivan Smokrović iz Rijeke, dok će suđenje kontrolirati Božo Mamić iz Bjelovara.

Svi na Poljud!
#još9
#idemoporekord

13/5/2018 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr