Mobile menu
Hajduk protiv Górnika: Bijeli gosti na proslavi 70. rođendana poljskog kluba

Hajduk protiv Górnika: Bijeli gosti na proslavi 70. rođendana poljskog kluba

 
24/3/2018 - 08:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Górnik - Hajduk 3:2 (Zabrze, 24/3/2018)"
Posjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia GuidoPosjet rudniku Kopalnia Guido
Posjet rudniku Kopalnia Guido

Nogometaši Hajduka jučer su stigli u Poljsku, točnije u grad Zabrze gdje će danas od 19:48 sati odigrati prijateljski dvoboj s domaćinom Górnikom u povodu 70. rođendana četrnaestostrukog prvaka poljske lige. 

Od samog dolaska u Zabrze Bijeli su zaista dočekani na visokoj razini, ne nedostaje hajdukovcima apsolutno ništa, a ljubazni domaćini su na raspolaganju od trenutka slijetanja u zračnu luku Krakow. 

Sinoć su igrači Željka Kopića zajedno sa stručnim stožerom posjetili rudnik ugljena Kopalnia Guido koji je bio u funkciji od 1855. godine pa sve do 1996. godine kada je zatvoren, a godinu dana nakon pretvoren je u muzej. 

Spustili su se hajdukovci 320 metara ispod zemlje gdje su uz pratnju vodiča razgledali i saznali sve zanimljivosti vezane uz povijest rudnika. Poslije razgledavanja domaćin je organizirao zajedničku večeru na kojoj su razmijenjeni prigodni pokloni. 

Dojmovi su bili više nego impresivni, a više o posjetu pogledajte u fotogaleriji...

24/3/2018 - 08:48 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr