Mobile menu
Hajduk po pobjedu i bez Anasa

Hajduk po pobjedu i bez Anasa

 
2/10/2011 - 08:48 sati
Prva momčad

Ruši trener Krasimir Balakov negativne tradicije svoje momčadi, slavili su Bijeli ove sezone i u Puli i u Vinkovcima. S jednakim ciljem krenulo se i prema Karlovcu gdje hajdukovci do sada nisu pobjeđivali. Poraz i remi jedina su dva ishoda međusobnih ogleda Karlovca i Hajduka, a ni u Splitu Bijeli s istim suparnicima nisu prolazili puno bolje. Jednom je Hajduk pobijedio, no posljednji međusobni ogled na Poljudu pripao je gostima. Ukupni score negativan je po Bijele: dvije pobjede Karlovca, jedna Hajduka, jedan remi...

No, sve to je sada za nama. Ne zamara to Balakova previše. Hajdukovci su golemu dozu optimizma ponijeli sa sobom u Zagreb gdje su stigli već jučer. Trener Balakov je poveo 18 igrača, nema kartoniranog Anasa Sharbinija, no u odnosu na posljednje gostovanje u Vinkovcima vratio se Srđan Andrić. Za susret u Karlovcu danas od 18 sati konkurirat će Subašić, L. Kalinić, Tomasov, Kukoč, Maloča, Vuković, Lima, James Dens, Vukušić, Trebotić, Tičinović, Lendrić, Brkljača, Inoha, Trebotić, Ahmad, Andrić i Milićević.

- Nama je ovaj dvoboj finale jednog ciklusa. Utakmica kao da igramo protiv Reala ili Barcelone - kazao je u pripremi gostovanja kod Karlovca trener Balakov.

Karlovac i Hajduk s centra će krenuti u 18 sati a text prijenos UŽIVO moći ćete pratiti na hajduk.hr!

2/10/2011 - 08:48 sati
Prva momčad