Mobile menu
Hajduk (ostali) - Hajduk (juniori) 2:1

Hajduk (ostali) - Hajduk (juniori) 2:1

 
9/2/2010 - 14:28 sati
Akademija

HAJDUK (ostali igrači...)HAJDUK (juniori) 2:1

Split, Poljud, pomoćno igralište s umjetnom travom

Strijelci: Rodić (52, 65); Pešić (40)

Hajduk (ostali igrači...): Amižić, Pelaić, Smoje, Vejić, Aračić, A. Šerić, M. Buljat, Asanović, M. Šerić, Penić, Rodić (još su igrali: Šećer, Čulav, Ćavar)

Hajduk (juniori): Ćubić, Župan, Bašić, Mić, Ćerina, Bradarić, Vuković, Caktaš, Vukčević, Pešić, Barić (još su igrali: Kuvačić, Bencun, Boljat)

U trening-utakmici odigranoj danas na pomoćnom poljudskom igralištu slavili su oni igrači Hajduka s profesionalnim ugovorom koji nisu u kadru prve momčadi niti na posudbi. Porazili su juniore s 2:1. Igralo se 90 minuta (3x30), a poveli su juniori Saše Glavaša. Preokrenuli su do kraja igrači Željka Mijača, premda ne bi bilo nezasluženo da su i juniori zadržali barem remi.

- Raduje me što su se Pelaić i Aračić vratili pokazavši da su na najboljem putu oporavka nakon neugodnih operacija. Šteta je samo što se mladi Bencun opet ozlijedio – kazao je Mijač.

- Iznimno sam zadovoljan svojim igračima, pogodili smo i stativu, prečku, bili izvrsni – sretan je unatoč minimalnom porazu od starijih kolega bio trener juniora Glavaš.

9/2/2010 - 14:28 sati
Akademija