Mobile menu
Hajduk od 20 sati protiv Istre 1961 otvara novu sezonu HT Prve lige

Hajduk od 20 sati protiv Istre 1961 otvara novu sezonu HT Prve lige

 
21/7/2019 - 08:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 2:0 (Split, 21/7/2019)"

Trener Damir Burić, danas će, nakon tri godine i dva mjeseca ponovno povesti momčad Bijelih na travnjak poljudskog stadiona. Novi strateg Hajduka danas će od 20 sati na Poljudu voditi hajdukovce u prvenstvenoj premijeri protiv momčadi Istre 1961.

Odradio je sinoć trener Burić, odmah nakon službenog predstavljanja na konferenciji za medije, i prvi trening s momčadi, a posljednji uoči prve službene utakmice na klupi Bijelih.

- Moramo zbiti redove, pokazati zajedništvo. To je jedini ispravni put. U nogometu vidite što vam znači jedna utakmica. Imate veliki broj utakmica da dođete do cilja. Nogomet zna bit brutalan, nepravedan, jedna utakmica može sve promijeniti. Jako je bitno sada momčad podignuti, da momci vrate samopouzdanje. - poručio je 55-godišnji splitski stručnjak na konferenciji pred brojnim predstavnicima medija.

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Ivan Vučković iz Zagreba. Delegat susreta je Ivan Vukojević, također iz Zagreba, dok će suđenje kontrolirati Vlado Svilokos Iz Siska.

21/7/2019 - 08:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr