Mobile menu
Hajduk novu sezonu otvara danas utakmicom protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk novu sezonu otvara danas utakmicom protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
17/7/2021 - 07:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 2:2"

Nakon više od mjesec dana priprema i sedam odigranih pripremnih susreta, nogometaši Hajduka danas službeno otvaraju nogometnu sezonu utakmicom protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Susret 1. kola HT Prve lige počinje u 18.55 sati. 

- Pripremali smo se šest tjedana i osjećamo se spremni za sezonu. Uzbuđeni smo i zaista se veselimo utakmici. Osjećamo se dobro i mislim da imamo dobru momčad za početak sezone. Spreman sam. Nikada ne bih želio drugačiji pritisak, jer mislim da je Hajduk klub koji treba imati takva očekivanja. Borit ćemo se svaki dan da pobijedimo - istaknuo je Hajdukov trener Jens Gustafsson u najavi današnjeg dvoboja. 

Hajduk je u pripremnom razdoblju upisao pobjede protiv HNK Slaven Gruda, zatim su u Sloveniji Bijeli slavili protiv rumunjskih prvoligaša FCU Craiova, UTA Arad, poljskog prvoligaša Śląsk Wrocław te grčkog prvoligaša Arisa. Poraženi su od Celja te na Poljudu od mostarskog Zrinjskog.

Hajdukov suparnik Lokomotiva u pripremnom razdoblju odigrala je četiri utakmice, u tri je pobijedila, a u jednoj su doživjeli poraz.

Posljednju utakmicu Hajduk i Lokomotiva odigrali su u posljednjem kolu prošle sezone na Poljudu, a Bijeli su tada slavili s 2:0 pogotcima Marka Livaje i Stipe Biuka

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomagat će mu Marjan Tomas iz Osijeka i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka. 

VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca je Robi Kezele iz Rijeke. 

17/7/2021 - 07:36 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr