Mobile menu
Hajduk novu prvenstvenu sezonu otvara u nedjelju protiv Istre 1961 u Puli

Hajduk novu prvenstvenu sezonu otvara u nedjelju protiv Istre 1961 u Puli

 
12/7/2022 - 13:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra 1961 - Hajduk 0:2 (Pula, 17/7/2022)"

Nogometaši Hajduka novu prvenstvenu sezonu otvaraju gostovanjem u Puli. Utakmica 1. kola SuperSport HNL-a u kojoj se susreću Istra 1961 i Hajduk na rasporedu je u nedjelju s početkom u 21 sat na Aldo Drosini. 

Bijeli su u ponedjeljak započeli s pripremama za ovu utakmicu, nakon što su prošlog vikenda odigrali SuperSport Superkup u kojem je na Maksimiru slavio Dinamo nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. 

Prethodno je momčad trener Valdasa Dambrauskasa odradila središnji dio priprema u Austriji gdje su hajdukovci odigrali četiri prijateljske utakmice. 

Trener Bijelih u Puli sigurno neće moći računati na napadača Nikolu Kalinića koji zbog frakture prsta desne noge mora pauzirati otprilike tri tjedna. 

Hajduk i Istra 1961 u prošloj su sezoni odigrali četiri utakmice, Bijeli su slavili tri puta, a jedan susret završio je neriješenim rezultatom. 

Glavni sudac utakmice je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca, pomoćnici su mu Dino Knez iz Osijeka i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Luka Pušić iz Zagreba.

12/7/2022 - 13:18 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr