Mobile menu
Hajduk na premijeri igrališta u Dugopolju

Hajduk na premijeri igrališta u Dugopolju

 
21/7/2009 - 11:44 sati
Ostale vijesti

Hajduk će u srijedu uveličati svečanost otvaranja novog stadiona u  Dugopolju i to će biti fešta za pamćenje. U poduzetničkoj  zoni Podi, u sklopu  Sportskog centra Hrvatskih vitezova, izgrađen je vrhunski stadion, zdanje da ostanete bez riječi. I hajdukovcima je čast što će biti prvi koji će igrati na igralištu izgrađenom u maniri najboljih engleskih.  S ovim objektom Dugopolje dobiva prvoligašku infrastrukturu i sada je red da na zelenom travnjaku potvrdi status odlično organiziranog kluba.

Program otvaranja počinje u 19 sati - pjevat će klapa Intrade, te ženski zbor i klapa iz KUD Pleter, planira se veliki vatromet, zatim će padobranci donijeti loptu. Od gostiju na svečanosti će biti predsjednik Hajduka Mate Peroš, generalni tajnik HNS Zorislav Srebrić, pomoćnik ministra za sport i obrazovanje Željko Klarić, dožupan Luka Brčić. Početak utakmice Dugoplje - Hajduk se planira u 20.15 sati.

Zlatko  Ževrnja, načelnik općine Dugopolje,  je najavivši svečanost otvaranja istakao:

- Otvaranje stadiona je poseban dan za našu općinu i naš klub, otvaramo novu stranicu povijesti našeg dugoplja.  Zadovoljstvo nam pričinjava što na otvaranje našeg stadiona dolazi Hajduk

Ivan Katalinić, novi trener Dugopolja, je još dodao:

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam prvi trener Dugopolja na ovom novom stadionu. Drago mi je što dolazi Hajduk, utakmica će biti zanimljiva, jer je to hajdukovcima generalna proba pred početak prvenstva. Mi smo motivirani da se pokažemo protiv kluba koji nama svima puno znači.

21/7/2009 - 11:44 sati
Ostale vijesti