Mobile menu
Hajduk na Poljudu ugostio zlatne vaterpoliste

Hajduk na Poljudu ugostio zlatne vaterpoliste

 
3/8/2017 - 19:53 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Brondby 2:0 (Split, 3/8/2017)"
Zlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na PoljuduZlatni vaterpolisti na Poljudu
Zlatni vaterpolisti na Poljudu

Uoči utakmice protiv Brøndbyja Hajduk je u trofejnoj sali na prigodnoj svečanosti ugostio hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju. Novopečenim svjetskim prvacima obratio se predsjednik Kluba Ivan Kos.

- Iznimno sam sretan i ponosan što u Hajdukovom domu mogu pozdraviti svjetske prvake. Puno mi je srce što ste svi iz momčadi došli iako ste sigurno umorni. Želim vam prenijeti da je momčad živjela s vama, iako imamo i Mađara u momčadi pa je bilo malo animoziteta. Samo nastavite tako, ponosni smo i sretni što vas imamo - rekao je predsjednik Kos i svim igračima i predstavnicima reprezentacije uručio Hajdukov dres s njihovim imenom te šal.

Svečanosti su prisustvovali: kapetan Sandro Sukno, Marko Bijač, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković, Ivan Buljubašić, Ante Vukičević, Andro Bušlje, Anđelo Šetka i Ivan Marcelić te stručni stožer u izdanju: izbornik Ivica Tucak, Mile Smodlaka, dr. Boris Labar i Petar Coce.

U ime vodstva reprezentacije su bili predsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza Perica Bukić, Renato Živković i Milivoj Bebić.

U ime Grada Splita, s par prigodnih riječi obratio se i gradonačelnik Andro Krstulović Opara.

- U teškim trenucima nakon požara, kada je u Splitu bilo teško živjeti, vratili ste Splićanima dobru volju i osmijeh na lice. U svoje osobno ime, u ime svoje obitelji te u ime Grada Splita, čestitam vam na svjetskoj tituli - rekao je gradonačelnik Opara.

3/8/2017 - 19:53 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr