Mobile menu
Hajduk na Poljudu protiv Intera danas od 17.30 sati

Hajduk na Poljudu protiv Intera danas od 17.30 sati

 
10/11/2018 - 10:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 3:0 (Split, 10/11/2018)"

Nogometaši Hajduka danas od 17.30 sati na praznom Poljudu igraju protiv Intera iz Zaprešića u sklopu 14. kola HT Prve lige. Ovo je druga od četiri utakmice u nizu koja će se odigrati pred praznim tribinama.

U konkurenciji za današnji susret neće biti ozlijeđeni vratar Josip Posavec i Hamza Barry te Tomislav Duka i Dino Beširović koji su od ranije van stroja. Također nema ni Bassela Jradija koji je u dvoboju s Goricom dobio treći žuti karton. 

S druge strane trener Zoran Vulić u odnosu na prošlo kolo na raspolaganju ima kapetana Miju Caktaša, Adama Gyurcsa i Frana Tudora

- Teško je za klub Hajdukove povijesti nalaziti se na ovoj poziciji, ali ne smijemo razmišljati o tome nego samo o prvoj sljedećoj utakmici. Ekipa radi dobro, vratio nam se dio ozlijeđenih igrača i sada moramo svi zajedno nastaviti s kvalitetnim radom, na miran i staložen način. Protiv Intera se moramo nametnuti i napraviti sve da osvojimo tri boda - kazao je trener Vulić na konferenciji za medije uoči utakmice s Interom. 

Glavni sudac je Damir Batinić iz Osijeka, pomoćnici su mu Goran Pataki iz Đakova i Dejan Berger iz Osijeka, a četvrti sudac je Dario Bel iz Osijeka. 

10/11/2018 - 10:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr