Mobile menu
Hajduk krenuo s pripremama za novu sezonu, na prozivci 24 igrača

Hajduk krenuo s pripremama za novu sezonu, na prozivci 24 igrača

 
9/6/2014 - 18:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Pripreme za sezonu (2014/15)"
Prozivka na novu sezonuProzivka na novu sezonuProzivka na novu sezonuProzivka na novu sezonu
Prozivka na novu sezonu

U Bijelom salonu poljudskog stadiona okupili su se danas hajdukovci, čime je označen početak priprema za novu sezonu. Odmah nakon pozdrava i uvodnog govora sportskog direktora Gorana Vučevića, krenuli su Bijeli na prvi trening. Na prozivci su bili sljedeći igrači (abecednim redom, 24):

Mislav Anđelković, Franko Andrijašević, Marko Bencun, Filip Bradarić, Mijo Caktaš, Sandro Gotal, Ivo Grbić, Matej Jonjić, Goran Jozinović, Lovre Kalinić, Tomislav Kiš, Jean Evrard Kouassi, Anton Maglica, Mario Maloča (c), Dino Mikanović, Antonio Milić, Goran Milović, Zoran Nižić, Tomislav Puljić, Dante Stipica, Fabjan Tomić, Ivan Tomičić, Ivan Anton Vasilj, Josip Vuković. 

Prvi put su u kadru trenera Igora Tudora Sandro Gotal i Josip Vuković, dok je Tomislav Puljić stigao na probu. Gotal je došao iz Wolfsbergera, Vuković iz Dugopolja (bio je u Omladinskoj školi HNK Hajduk). Puljić je igrao u BiH i Zmaju.

S prozivke su opravdano izostali bosansko-hercegovački reprezentativci Avdija Vršajević i Tino Sušić, juniori koji su svoju sezonu finalom Kupa u Dugopolju zaključili tek protekli tjedan te će imati nekoliko dana odmora (osim vratara Grbića), te Temurkhuja Abdukholikov koji će se priključiti sutra.

Do 26. lipnja Bijeli će svakodnevno raditi na Poljudu, glazuru na ljetne pripreme stavit će tijekom 14-dnevnog boravka u Sloveniji.

9/6/2014 - 18:03 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr