Mobile menu
Hajduk je lipota: Predstavljamo službeni kalendar HNK Hajduk za 2024. godinu

Hajduk je lipota: Predstavljamo službeni kalendar HNK Hajduk za 2024. godinu

 
5/12/2023 - 18:36 sati
Ostale vijesti

HNK Hajduk Split s ponosom najavljuje po prvi put u povijesti  kalendar koji predstavlja zajedno kompletnu prvu momčad i sve igračice iz prve ekipe ŽNK Hajduka. 

Službeno predstavljanje kalendara održat će se na Zvončacu u okviru "Adventske fjere" u srijedu, 6. prosinca, s početkom u 18 sati uz utakmicu u kojoj će "3 na 3" sučeliti naši nogometaši i nogometašice.

Želja nam je istaknuti i promovirati značaj žena u sportu, posebno u nogometu, s obzirom na razlike koje postoje u percepciji muškog i ženskog nogometa. Kroz ovaj kalendar želimo naglasiti da ženska ekipa u Hajduku ima važnu ulogu, što smo aktivno pokazivali praćenjem u proteklim mjesecima, u skladu sa svjetskim trendovima.

Naziv kalendara, "Hajduk je Lipota", odražava suštinu cijele ove kampanje naglašavajući da je ljepota nogometa, bez obzira na spol, prava snaga i vrijednost. "Hajduk je Lipota" nije samo kalendar, već i izraz podrške raznolikosti i ravnopravnosti u nogometnom svijetu.

Uz članicu Uprave Marinku Akrap, na promociji će sudjelovati igrači Hajduka: Filip Krovinović, Rokas Pukštas, Mihael Žaper, te cijela ekipa i stručni stožer ŽNK Hajduk

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite u ovoj posebnoj prigodi gdje ćemo zajedno otkriti vizualnu ljepotu i poruku koju donosi naš kalendar, te koji priča priču o jedinstvu i jednakosti u Hajdukovoj obitelji.

Radujemo se Vašem dolasku!

5/12/2023 - 18:36 sati
Ostale vijesti