Mobile menu
Hajduk II uveličao feštu u Trogiru

Hajduk II uveličao feštu u Trogiru

 
17/4/2019 - 20:16 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk je uveličao feštu u Trogiru. Druga momčad odigrala je prijateljsku utakmicu protiv NK Trogir, a povodom uređenja igrališta Batarija i postavljanja nove rasvjete, umjetne trave i tribine. 

Momčad trenera Marija Despotovića dobro je otvorila utakmicu i već u četvrtoj minuti povela preko Frane Vojkovića. Potom se dvaput u strijelce upisao Ivan Prtajin. U 26. minuti nakon odlične solo akcije Prtajin je spretno loptu petom ubacio u protivničku mrežu. S 0:2 se otišlo na odmor, a nakon samo dvije minute igre u nastavku po drugi put se u strijelce upisao Prtajin. Uposlio ga je Hrvoje Relota, a Hajdukov napadač je preciznim udarcem svladao vratara Trogira. 

Prtajinovu rolu potom je preuzeo mladi Ivan Šarić koji je u igru ušao umjesto Teklića u 58. minuti i nakon samo tri minute se upisao u strijelce. No Šarić na ovome nije stao, u samo dvije minute 79. i 80. još dva puta je zatresao mrežu domaćina. Sva tri pogotka plod su lijepih i brzih akcija Bijelih, a Hajdukov mladi reprezentativac istaknuo se mirnom realizacijom udarcima unutar protivničkog šesnaesterca.

Hajduk II nastupio je u sljedećem sastavu: Ljubić (od 46. Runje), Relota, Radić (od 45. Ševelj), Dellova (od 58. Giljanović), Ja. Bašić, Pršir, Vojković, Blagaić Teklić (od 58. Šarić), Šego, Prtajin (od 58. Brnić). 

17/4/2019 - 20:16 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr