Mobile menu
Hajduk II u subotu na Poljudu igra protiv Rudeša

Hajduk II u subotu na Poljudu igra protiv Rudeša

 
27/9/2019 - 10:33 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

U 7. kolu 2. HNL u subotu će se na Poljudu odigrati utakmica Hajduka II i Rudeša. Radi se o dvoboju susjeda na ljestvici, nakon uspješno odrađena četiri gostovanja i osam osvojenih bodova, momčad trenera Marija Despotovića nalazi se na trećoj poziciji, dok Rudeš zauzima drugo mjesto.

- Veselimo se napokon utakmici na Poljudu pred svojom publikom nakon nekoliko uzastopnih gostovanja. Imali smo cijeli tjedan za pripremu i dobro smo ga iskoristili. Analizirali smo naše posljednje utakmice, ali i ukazali igračima na sve ono što ih čeka u utakmici s Rudešom. Radi se o ozbiljnoj momčadi s nizom kvalitetnih pojedinaca. Poznajem trenera Mirka Labrovića, njegove momčadi jako su čvrste i dobre u kontranapadu, ali isto tako u fazi napada žele imati loptu u nogama, tako da nas očekuje zahtjevna utakmica. To će nam biti pravi test i za tri uzastopna gostovanja koja nas očekuju nakon Rudeša - zaključio je trener Hajduka II.

Utakmicu će suditi Zdenko Lovrić iz Đakova s pomoćnicima Ivanom  Janićem iz Iloka i Daliborom Totićem iz Đakova. Četvrti sudac je Andrej Burilo iz Osijeka.

Utakmica Hajduk II – Rudeš igra se u subotu u 14.30 sati, prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Youtube kanalu i Facebook stranici.  

Za gledatelje će biti otvoren ulaz D na zapadnoj tribini.

HNK Hajduk II – NK Rudeš

Subota, 28. rujna s početkom u 14.30 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

27/9/2019 - 10:33 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr