Mobile menu

H. dragovoljac

H. dragovoljac

0:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 22. kolo
Mjesto: Siget
Datum: 26/4/2019
Suci: Andrej Burilo (Osijek)
Gledatelja: 200
Hajduk II u Sigetu upisao četvrtu uzastopnu pobjedu

Hajduk II u Sigetu upisao četvrtu uzastopnu pobjedu

 
26/4/2019 - 18:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HAJDUK II 0:1 (0:0)
2. HNL - 22. kolo
Stadion: ŠNC Stjepan Spajić
Gledatelja: 200
Sudac: Andrej Burilo (Osijek)

Strijelac: Brnić 0:1 (89)

Hajduk II: Ljubić, Relota, Giljanović, Dellova, Ciprić, Ja. Bašić, Teklić (od 84. Jenjić), Bajić (od 75. Šarić), Špikić, Tolaj, Prtajin (od 63. Brnić). 

Hajduk II stigao je do četvrte uzastopne pobjede u 22. kolu 2. HNL na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca u Sigetu. Momčad Marija Despotovića slavila je u posljednjim trenutcima utakmice pogotkom Ivana Brnića

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj su Bijeli već na početku mogli doći u vodstvo preko Ivana Prtajina, međutim njegov udarac sa sedam metara blokiran je u posljednjem trenutku. 

Nakon toga uslijedio je bolji period domaćih koji su u dva navrata zaprijetili u 9. i 12 minuti, ali udarac Peje Pejića izvrsno brani vratar Marin Ljubić. Potom je najveću priliku za Hrvatski dragovoljac propustio Tomislav Havojić koji je nakon ubačaja Pejića šutirao iz sjajne pozicije s 10 metara, ali prebacio je vrata. Isti igrač nekoliko minuta kasnije pogodio je vratnicu što je bilo sve od prvog dijela utakmice. 

Uzvratili su Bijeli u nastavku preko Blearta Tolaja koji je pucao preko vrata nakon sjajnog proigravanja Tonija Teklića. U 64. minuti pokušao je i Jurica Bajić udarcem s osam metara iskosa no vratar Zvonimir Šubarić odbio je loptu u korner. 

Do kraja susreta vidjeli smo još po jednu šansu Havojića i Ivana Brnića u 80. minuti susreta. Sve je vodilo tome da će utakmica ipak završiti bez pogodaka, ali onda je na samom kraju susreta sijevnula brza kontra Bijelih, Ivan Šarić je pronašao Brnića koji u šesnaestercu vara svog čuvara i neobranjivo pogađa za novu pobjedu Hajdukove druge momčadi. 

26/4/2019 - 18:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr