Mobile menu
Hajduk II u nedjelju dočekuje Kustošiju

Hajduk II u nedjelju dočekuje Kustošiju

 
22/8/2019 - 12:52 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Hajduk II će u 2.kolu 2. HNL u nedjelju na Poljudu ugostiti momčad Kustošije. Prva je to utakmica Bijelih na Poljudu u ovoj sezoni.

Trener Mario Despotović u najavi sezone naglasio je kako će Hajduk II biti među najmlađima, ako ne i najmlađa momčad drugoligaškog natjecanja, pa je ovo prilika da navijači dođu do Poljuda i steknu uvid u budućnost Bijelih. Pred prvu domaću utakmicu trener Despotović istaknuo je želju da njegova momčad popravi dojam i učinak nakon poraza na startu.

- Cijeli tjedan se pripremamo za Kustošiju, iako smo dijelom radili u ponešto otežanim okolnostima, bez šestorice igrača pozvanih u reprezentaciju U-20. To su Jakov Blagaić, Leon Kreković, Jurica Bajić,  Stipe Radić, Dino Skorup i Michele Šego. Stoga nam je glavni cilj bio osvježiti ih i što prije uklopiti u trenažni proces. Vjerujem da ćemo sve na vrijeme posložiti te prikazati kvalitetnu igru i zabilježiti prvu pobjedu - zaključio je trener Hajduka II.

Utakmicu će suditi Tino Krečak iz Velike Gorice s pomoćnicima Ivanom Batušićem iz Cvetkovića i Vedranom Barkićem iz Dugog Sela. Četvrti sudac je Dino Papak iz Šibenika.

Utakmica Hajduk II – Kustošija igra se u nedjelju u 17.30 sati, prijenos uživo možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Youtube kanalu i na www.hajduk.hr. 

Za gledatelje će biti otvoren ulaz D na zapadnoj tribini.

HNK Hajduk II – Kustošija

Nedjelja, 25. kolovoza s početkom u 17.30 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

22/8/2019 - 12:52 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr