Mobile menu
Hajduk II u nedjelju dočekuje Kustošiju

Hajduk II u nedjelju dočekuje Kustošiju

 
16/3/2019 - 13:14 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk II u nedjelju će na Poljudu odigrati utakmicu 16. kola 2. HNL protiv Kustošije. Bijelima je ovo treća uzastopna domaća utakmica, zbog radova na Poljudu krajem ljeta i zamjene domaćinstva nekoliko utakmica, Hajduk II u prvih osam kola nastavka natjecanja u 2. HNL samo jednom gostuje.

Trener Bijelih Mario Despotović i za nedjeljni meč će komponirati mladu momčad, dosta izmijenjenu u odnosu na prvi dio prvenstva. Od susreta se dosta očekuje, iako su svi svjesni da će on biti vrlo zahtjevan.

 - Analizirali smo detaljno igru Kustošije, radi se o momčadi koja jako dobro igra fazu obrane, kompaktni su i dobro se pomiču prema lopti, pa će biti izazovno pronaći prostor u zadnjoj trećini i kreirati prigode. Stoga ćemo pokušati nametnuti bržu i pokretljivu igru, na čemu smo radili tijekom ovog tjedna.  

Zbog lakših ozljeda punim intenzitetom u dijelu tjedna nisu radili Jurica Pršir, Dario Špikić i Mario Vušković, ali su sva trojica u konkurenciji za sastav.

Sudac utakmice je Emir Trklja iz Petrinje, a pomoćnici su Željko Bučar iz Duge Rese i Vedran Jelenčić iz Kastva.

Utakmica Hajduk II-Kustošija igra se na Poljudu u nedjelju u 15.30 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem   LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku

Za utakmicu će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – NK Kustošija

Nedjelja, 17. ožujka s početkom u 15.30 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:
Odrasli - ISTOK (ulaz S) - 30 kn
Dječja ulaznica  za ISTOK - 5 kn 
Utakmice Hajduka II su uključene u godišnju pretplatu

16/3/2019 - 13:14 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr