Mobile menu

Dinamo II

Dinamo II

2:3

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 19. kolo
Mjesto: Zagreb
Datum: 21/2/2021
Hajduk II u gostima pobijedio drugu momčad Dinama

Hajduk II u gostima pobijedio drugu momčad Dinama

 
21/2/2021 - 13:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Ivica Čavka

DINAMO II - HAJDUK II   2:3  (0:2)
2. HNL - 19. kolo
Igralište NK Zagreb – bez gledatelja
Sudac: Patrik Kolarić (Strahoninec)

Strijelci: 0:1 Hrvoj (6-ag), 0:2 Skorup (12), 1:2 Franjić (71), 1:3 Bajić (78), 2:3 Franjić (86-11 m)

DINAMO II: Josipović, Hrvoj, Daničić (od 84. Pejić), Jelenić (od 57. Gyamfi), De Haas, Crnčević, Duvnjak (od 84. Svržnjak), Franjić, Mijić, Krizmanić, Karrica (od 68. Kapitanović).

HAJDUK II: Ninčević, Unušić, Škaričić, Barišić, Bekavac, Skorup, Lauš (od 52. Grubišić), Šošić, Ćubelić (od 70. Bajić), Tolaj (od 70. Mijatović), Šarić (od 60. Chinedu).

U derbiju drugih momčadi Hajduka i Dinama u Kranjčevićevoj ulici, Hajduk je ostvario pobjedu rezultatom 3:2. Momčad trenera Gorana Sablića odlično je započela utakmicu i već u 12. minuti na semaforu je svijetlilo 0:2. Oba pogotka postignuta su glavom nakon prekida s bočnih pozicija. Slobodne udarce odlično su izveli najprije Ivan Ćubelić, a potom s druge strane i Tino Blaž Lauš. Tin Hrvoj nespretno je zahvatio loptu u prvoj situaciji i pogodio vlastitu mrežu, dok je strijelac drugog pogotka bio Hajdukov kapetan Dino Skorup

U prvih 45 minuti nije bilo izrazitih prilika. U 23. minuti zaprijetio je Dinamo II preko Bernarda Karrice, ali je mladi napadač na vrhu peterca bio ometen i promašio je loptu. S istog mjesta pokušao je Hrvoj 10 minuta kasnije, ali pored gola. Kod Hajduka II može se izdvojiti situacija iz 30. minute, kada je Ivan Šarić bježao po desnoj strani, ali ga je na vrijeme omeo Damjan Daničić.

I drugo poluvrijeme dobro je počelo za Bijele. Ivan Krizmanić u 48. minuti dobio je drugi žuti karton zbog oštrog prekršaja na Laušu i Dinamo II je ostao s igračem manje. Domaćin ipak dolazi do pogotka u 71. minuti. Strijelac je bio Bartol Franjić preciznim volej udarcem lijevom nogom sa 17 metara.

Jurica Bajić zamijenio je u 70. minuti Ivana Ćubelića i nakon osam minuta provedenih u igri pobjegao u jednoj kontri i smireno poslao loptu u mrežu ispod Renata Josipovića. U 86. minuti u gostujućem šesnaestercu oboren je Ivijan Svržnjak i sudac Patrik Kolarić pokazao je na bijelu točku. Franjić je bio precizan i poslao loptu u donji desni kut za konačnih 2:3. U samom finišu mogli su Bijeli u kontrama doći do uvjerljivije pobjede, a najveće prigode promašili su Luka Grubišić i Stephen Chinedu

21/2/2021 - 13:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Ivica Čavka