Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

2:1

H. dragovoljac

H. dragovoljac

Natjecanje: 11. kolo
Mjesto: Split
Datum: 24/10/2020
Gledatelja: 100
Hajduk II slavio protiv vodećeg Hrvatskog dragovoljca

Hajduk II slavio protiv vodećeg Hrvatskog dragovoljca

 
24/10/2020 - 16:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Hajduk II - Hrvatski dragovoljac 2:1  (0:0)
Stadion: Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Dražen Matasović (Đakovo)

Strijelci: 1:0 Filipović (52), 2:0 Dolček (58), 2:1 Ernst (62)

Hajduk II: Sentić, Radić, Barišić, Unušić, Mijatović, Grubišić, Filipović, Teklić (od 90. Škaričić), Dolček (od 76. Bekavac), Kreković (od 80. Šošić), Chinedu (od 80. Šarić).

Hrvatski Dragovoljac: Šubarić, Majstorović, Glibo, Tipurić, Crnčević, Pasariček, Ernst, Ilić (od 82. Rubić), Valentić, Horvat (od 63. Amoateng), Viduka (od 82. Oreč). 

Hajduk II je u 11. kolu 2. HNL pobijedio vodeću momčad Hrvatskog dragovoljca s 2:1.

Gosti su bolje započeli utakmicu i prvu priliku kreirali u 15. minuti. Nakon ubačaja s desne strane Dominik Horvat je šutirao s pet metara, a Karlo Sentić odličnom intervencijom odbio loptu u korner. Tri minute kasnije Leon-Habib Ernst  s pet metara ne uspijeva pogoditi vrata nakon ubačaja Tomislava Valentića. Uzvraćaju Bijeli u 33. minuti. Tonio Teklić je odigrao odličnu dubinsku loptu za Leona Krekovića, ali njegov udarac s ruba kaznenog prostora nije bio precizan.

Na odmor se otišlo bez pogodaka, a momčad Marija Despotovića do vodstva dolazi u 52. minuti. Zvonimir Filipović je izveo slobodan udarac s 18 metara, lopta se odbila od živog zida, a isti igrač je snažnim udarcem poslao u donji lijevi kut.  Filipović je veliku priliku imao i dvije minute kasnije, ali je lijep ubačaj Stephena Chinedua s pet metara poslao preko gola. U 58. minuti Hajduk II je udvostručio vodstvo. Sve je sam napravio Ivan Dolček, krenuo je u prodor po lijevoj strani, prošao nekoliko gostujućih igrača i s desetak metara poslao loptu u mrežu

Četiri minute kasnije nakon dvije neodlučne intervencije Hajdukovih obrambenih igrača Ernst je došao do lopte u domaćem šesnaestercu, predriblao i vratara Sentića te pogodio iz blizine.

Najveću priliku za treći pogodak Hajduk II imao je u 70. minuti kada je Dolček prošao po lijevoj strani i ubacio u sredinu, ali udarac Krekovića s 13 metara nije bio precizan. Bijeli su do kraja uspjeli sačuvati minimalnu prednost i osvojiti sva tri boda.

24/10/2020 - 16:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr