Mobile menu

Dugopolje

Dugopolje

1:3

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 27. kolo
Mjesto: Dugopolje
Datum: 15/4/2018
Suci: Ante Čuljak (Zagreb)
Hajduk II slavio na gostovanju u Dugopolju

Hajduk II slavio na gostovanju u Dugopolju

 
15/4/2018 - 16:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Dugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk IIDugopolje - Hajduk II
Dugopolje - Hajduk II

DUGOPOLJE - HAJDUK II 1:3
27. kolo Druge HNL
ŠRC Hrvatskih vitezova Dugopolje
Gledatelja: 200
Sudac: Ante Čuljak (Zagreb)
Strijelci: 0:1 Bradarić (36), 1:1 K. Delić (48), 1:2 I. Delić (71), 1:3 I. Delić (87)

Dugopolje: Tomić, Jandrek, Radovanović (od 46. Nakić), Primorac, Radošević, Miličević, Balić, Maglica (od 76. Bosančić), Prtajin, Jurić, Baima (od 46. Delić).

Hajduk II: Ljubić, Relota (od 90. Shehi), Batarelo, Šuto, Bradarić, Nejašmić, S. Jurić (od 84. Ćurić), Pasariček, Teklić (od 80. Sahiti), Šego, Delić.

Hajduk II odigrao je odličnu utakmicu na gostovanju na Dugopolju i na koncu zasluženo slavila rezultatom 3:1. Momčad Siniše Oreščanina od samog početka je pokazala konkretniju igru koja je rezultirala s nekoliko šansi u prvih petnaestak minuta. 

U samom uvodu utakmice Michele Šego je pucao glavom sa sedam metara nakon ubačaja Ivana Delića, ali nedostajalo je malo preciznosti za rano vodstvo Bijelih. Uzvratio je na isti način Ivan Prtajin na gotovo isti način. 

U 16. minuti susreta veliku priliku imao je Tonio Teklić, primio je jednu loptu na osam metara, pucao je iz prve, a lopta se od grede odbila na gol liniju. Nakon toga vidjeli smo još nekoliko solidnih pokušaja na obje strane, međutim mreže su mirovale sve do 36. minute. Tada se Domagoj Bradarić odlučio na prizeman udarac s više od 20 metara, bio je to vrlo neugodan šut, koji je prevario domaćeg vratara Tomislava Tomića. 

Već početkom drugog dijela Dugopolje uspijeva poravnati rezultat. Strijelac je Kenan Delić koji je pogodio iz slobodnjaka s više od 25 metara. Domaći sastav u tim je trenutcima donekle preuzeo inicijativu na terenu, međutim u 69. minuti Šego je izborio jedanaesterac nakon što je srušen u suparničkom kaznom prostoru. Najstrožu kaznu Ivan Delić je sigurno pretvorio u novo vodstvo Bijelih. 

Isti igrač postavio je konačnih 3:1 nakon sjajne asistencije Darka Nejašmića u 87. minuti susreta. Bila je to odlična lopta na pet metara, a Delić takve prilike ne propušta i zabija za zasluženu pobjedu Hajduka. 

15/4/2018 - 16:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr