Mobile menu
Hajduk II poražen od Solina na turniru u Zmijavcima

Hajduk II poražen od Solina na turniru u Zmijavcima

 
26/7/2020 - 21:19 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u utakmici za treće mjesto na Memorijalnom nogometnom turniru Marijan Šuto – Mrma u Zmijavcima je poražena od Solina rezultatom 3:1.

Nakon mirnog početka u samo dvije minute postignuta su dva pogotka. Poveo je Solin u 13. minuti preko Kristijana Stanića, a samo minutu kasnije rezultatsku ravnotežu donosi Seo, nakon lijepe asistencije Tina Blaža Lauša. U 35. minuti novo vodstvo Solina, strijelac je Tino Šošić, koji je smireno u situaciji jedan na jedan matirao Karla Sentića. S ovim rezultatom otišlo se na odmor. 

Momčad trenera Marija Despotovića najveću priliku za izjednačenje imala je u 80. minuti nakon prekršaja nad Antom Bekavcem u kaznenom prostoru i dosuđene najstrože kazne. Vicko Ševelj nije uspio poravnati rezultat, njegov udarac s bijele točke obranio je solinski čuvar mreže Josip Bender. Dvije minute prije kraja Ivan Durdov postavlja konačnih 3:1 na asistenciju Marija Veljače.

Hajduk II nastupio je u sastavu: Sentić, Iličić, Vujčić, Jukić, Bekavac, Jenjić, Jurica, Lauš, Mijatović, Buble, Seo. Još su igrali: Ninčević, Unušić, Ševelj, Ćubelić, Ćalušić, Šarić, Ilias, Tolaj i Bushaj.

U finalnoj utakmici domaća Croatia pobijedila je Dugopolje s 3:0 i zasluženo podignula pobjednički pokal.


26/7/2020 - 21:19 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr