Mobile menu

Dubrava Tim Kabel

Dubrava Tim Kabel

2:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 26. kolo
Mjesto: Zagreb
Datum: 16/4/2021
Hajduk II poražen od Dubrave Tim Kabel

Hajduk II poražen od Dubrave Tim Kabel

 
16/4/2021 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

DUBRAVA TIM KABEL - HAJDUK II 2:1 (0:0)
2. HNL - 26. kolo
Stadion: Kustošija
Sudac: Mateo Erceg, (Pristag)
Strijelci: 0:1 Blagaić (53), 1:1 Korca (60), 2:1 Marton (70)

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Cerovec, Marton (od 74. Kauzlarić), Mudražija (od 63. Ibiši), Fruk (od 85. Ivanović), Boršić, Srbljinović, Fintić (od 74. Jurić), Šugić (od 63. Alghoul), Korca, Maglica.

HAJDUK II: Sentić, Muratović (od 66. Chinedu), Škaričić (od 39. Mikulić), Barišić, Bekavac, Ševelj, Čuić (od 81. Jurica), Blagaić, Lauš (od 66. Tolaj), Šarić (od 81. Bajić). 

Hajduk II je poražen rezultatom 2:1 na gostovanju kod Dubrave Tim Kabel. Iako se igralo otvoreno i borbeno, niti jednu pravu priliku nismo vidjeli u prvih 45 minuta.

Drugo poluvrijeme Dubrava je otvorila šansom Kristijana Jurića, čiji ubačaj s desetak metara je od bloka završio u bloku.

Hajduk II je poveo u 50. minuti nakon lijepe dubinske lopte za Jakova Blagaića, koji je pobjegao obrani domaćih i smireno poslao loptu pored vratara Marija Mustapića. Gosti do poravnanja dolaze osam minuta kasnije Nakon slobodnog udarca s lijeve strane, u srcu šesnaesterca neometan je ostao Amet Korca i glavom pogodio desni kut Hajdukovog gola.

Bijeli su pitanje pobjednika propustili riješiti u periodu između 62. i 67. minute. Prva prilika bila je najbolja. Tino Blaž Lauš ušao je sam u šesnaesterac Dubrave, mogao je šutirati, ali je pokušao uposliti slobodnog Jakova Blagaića na drugoj stativi, no pokušaj je blokiran. Potom je nakon ubačaja s desne strane, Blagaić glavom tražio na drugoj stative Ivana Ćalušića, ali domaći su uspjeli očistiti. U trećoj akciji Ivan Šarić je šutirao iskosa s nekih osam metara, ali je lopta pogodila vanjski dio mreže.

Iskoristio je ove promašaje domaćin te u 70. minuti došao do pogotka koji mu je osigurao sva tri boda. Tomislav Srbljinović gurnuo je nisku loptu za Bornu Martona, a on je je s 10 metara iskosa pogodio suprotni kut. 

Hajduk II je do kraja utakmice pokušavao doći do izjednačenja, u 83. minuti Bijeli su izveli četiri uzastopna kornera, ali bez rezultata. Posljednju priliku je u sudačkoj nadoknadi imao Blagaić, ali je dobro blokiran u domaćem šesnaestercu.

16/4/2021 - 18:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić / hajduk.hr