Mobile menu
Hajduk II  pobijedio Croatiju (Z) s 3:1

Hajduk II pobijedio Croatiju (Z) s 3:1

 
6/2/2021 - 12:10 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka
Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1Hajduk II - Croatia (Z) 3:1
Hajduk II - Croatia (Z) 3:1

Split – Stadion Poljud
Prijateljska utakmica

Hajduk II - Croatia (Z)  3:1 (2:1)

Strijelci: 0:1 A. Šuto (5), 1:1 Blagaić (11), 2:1 Tolaj (14), 3:1 Šošić (73)

Hajduk II: Ninčević, Unušić, Barišić, Ševelj, Bekavac, Skorup, Šošić, Lauš, Blagaić, Šarić, Tolaj.
Još su igrali: Chinedu, Ćubelić, Jenjić, Bajić, Radevski, Jurica.

Croatia (Z): Topić, Vrljičak, Šalinović, Dadić, A. Šuto, Joao Erick, Begić, Karoglan, Marko Šuto, Todorić, Mrkonjić.
Još su igrali: Tomić, Bešlić, Džaja, Ćapin, Šabić, Ćapin II, Mate Šuto, Mešanović, Soldić, Buble, Jukić.

U posljednjoj pripremnoj utakmici pred nastavak prvenstva, druga momčad Hajduka pobijedila je Croatiju iz Zmijavaca rezultatom 3:1.

Već u prvih 14 minuta postignuta su tri pogotka. Gosti su poveli u petoj minuti preko Ante Šute. Ubacio je s lijeve strane Ante Vrljičak, a Šuto je odlično reagirao na prvoj vratnici i skrenuo loptu u mrežu. U 11. minuti lijepu akciju Hajduka II završili su Ivan Šarić i Jakov Blagaić. Prvi je petom idealno produžio loptu u prostor, a drugi udarcem s 14 metara naciljao suprotni kut. Tri minute kasnije Šarić je primio loptu i izbio sam pred gostujućeg vratara, a onda nesebično poslužio Blearta Tolaja kojem nije bilo teško loptu pospremiti u gol. U 42. minuti nakon zaoštrene situacije na terenu  i međusobnog udaranja isključeni su Dino Skorup i Luka Begić.

U drugo poluvrijeme su obje momčadi nakon dogovora ipak izašle na teren s po 11 igrača. Konačan rezultat postignut je u 72. minuti. Stephen Chinedu oduzeo je loptu na protivničkoj polovici i u kaznenom prostoru pronašao Madžida Šošića, koji precizno gađa donji lijevi kut protivničkih vrata.

6/2/2021 - 12:10 sati
Hajduk II
Foto: Ivica Čavka