Mobile menu

Croatia Zmijavci

Croatia Zmijavci

0:1

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 3. kolo
Mjesto: Zmijavci
Datum: 1/9/2019
Hajduk II pobijedio Croatiju u Zmijavcima

Hajduk II pobijedio Croatiju u Zmijavcima

 
1/9/2019 - 18:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr
Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1
Croatia Zmijavci - Hajduk II 0:1

CROATIA (Z) - HAJDUK II  0:1 (0:0)
2. HNL – 3. kolo
Igralište: ŠRC Marijan Šuto - Mrma 
Gledatelja:1600
Sudac: Andrej Burilo (Osijek)
Strijelci: 0:1 Blagaić (78)

CROATIA (Z): Vugdelija, Bešlić, Šalinović, Serdarušić, A. Šuto (od 62. Todorić), Gudelj, M. Šabić, Llanos, M. Šuto (od 72.Ćapin), Bauk, Mikulić. 

HAJDUK II: Matijaš (od 37. Baždarić), Relota, Batarelo, Ševelj, Ciprić, Kosić, Skorup (od 70. Martinović), Blagaić, Kreković (od 78. Tolaj), Šego, Bajić. 

Hajduk II upisao je drugu uzastopnu pobjedu na gostovanju u Zmijavcima kod vodeće Croatije. Bijeli su slavili rezultatom 1:0, a jedini strijelac bio je Jakov
Blagaić

Prvu opasnu situaciju pred vratima domaćih vidjeli smo već u drugoj minuti. Hrvoje
Relota je ubacio s desne strane, a Leon Kreković s druge stative uputio loptu prema vratima, no zapela je u bloku. Domaćin uzvraća u osmoj minuti, nakon dugog ispucavanja domaćeg vratara, Davor Matijaš je brži od Tomislava Gudelja i izbija u aut. U 12. minuti Jurica Bajić je prevario svog čuvara, nakon duela u šesnaestercu završio je na podu, no sudac se nije oglasio. 

Domaći su uglavnom prijetili dugim loptama, u 18. minuti Ante Šuto je stigao do dugo ispucane lopte i prebacio Matijaša, ali Ivica Batarelo izbija u korner. Sličnu situaciju vidjeli smo u 26. minuti, ovog puta Marijan Šuto je nadskočio Matijaša i glavom uputio loptu prema golu, ali je prije gol crte stigao Relota. Matijaš je ozlijeđen prilikom ove intervencije te je napustio igru, a na gol je stao Vice Baždarić. Do kraja prvog dijela vidjeli smo po jednu šansu s obje strane, najprije je kod domaćih ubacio Josip Serdarušić s lijeve strane, a Gudelj loše šutirao glavom s 11 m. U sudačkoj nadoknadi koja je trajala osam minuta zaprijetili su Bijeli iz slobodnog udarca s 20 m, udarac Dina Skorupa prošao je tik uz vratnicu. 

U petoj minuti nastavka oboren je Bajić, a Nikola
Šalinović je dobio opomenu. Slobodan udarac izveo je Skorup, ali nije bilo problema za obranu domaćih. U 52. minuti velika prilika za Bijele, loptu je u gužvi primio Michele Šego i lijepo odložio za Bajića koji je neprecizan s osam metara. U idućoj minuti uzvraćaju domaći, pokušaj loba Mije Šabića išao je u rašlje, odlično je intervenirao Baždarić. U 61. minuti Šego je u šesnaestercu prevario Josipa Bauka, oboren je u tom duelu i sudac Andrej Burilo pokazao je na bijelu točku. Skorup je s bijele točke bio neprecizan i šutirao je preko gola. Veliku priliku u 64. minuti imao je Bajić, prihvatio je odbijenu loptu na sedam metara od gola i šutirao, a Pavao Vugdelija odlično obranio. 

Odlučujući pogodak postignut je u 78. minuti iz kontranapada, Blagaić je preciznim udarcem s 18 m pogodio donji desni kut vratara domaćih. Posljednju šansu za izjednačenje Croatia je imala u drugoj minuti sudačke nadoknade, ali je Josip Bešlić s 10 m šutirao preko gola.

1/9/2019 - 18:45 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/hajduk.hr