Mobile menu

Dugopolje

Dugopolje

1:0

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 14. kolo
Mjesto: Dugopolje
Datum: 21/11/2020
Hajduk II minimalno poražen u Dugopolju

Hajduk II minimalno poražen u Dugopolju

 
21/11/2020 - 15:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

DUGOPOLJE - HAJDUK II    1:0   (0:0)
2. HNL - 14. kolo
Igralište: Š.C. Hrvatskih vitezova
Sudac: Matej Horvat (Zagreb)

Strijelac: 1:0 Vujčić (53)

DUGOPOLJE: Silić, Kordić (od 46. Kovačević), Rodić, Vujčić, Bushaj (od 75. Bašić), Mekić, Krišto, Budalić, Balić (od 46. Jurica), Dago (od 85. Markota), Javorčić (od 60. Rakić).

HAJDUK II: Sentić, Unušić, Barišić, Bradarić, Bekavac, Kosić (od 81. Krolo), Lauš (od 77. Giljanović),  Filipović, Šošić (od 67. Ćubelić), Tolaj (od 77. Biuk), Kreković (od 67. Ljubičić).

Utakmica u Dugopolju završila je minimalnom pobjedom domaćina od 1:0. Jedini pogodak postignut je nakon izvedenog kornera, a prekidi su se po jakom vjetru pokazali kao najveća opasnost za oba vratara.

Prvu priliku već u drugoj minuti imalo je Dugopolje. Duje Javorčić izveo je korner, a udarac Marina Vujčića sa šest metara odlično je obranio Karlo Sentić. I nakon kornera Javorčića u 19. minuti bilo je opasno pred vratima Bijelih, ali trojici igrača Dugopolja centimetri su nedostajali da zahvate loptu.  U razmaku od sedam minuta obje momčadi mogle su doći do vodstva. Najprije je Dago u 26. minuti uspješno driblao u šesnaestercu Bijelih i potom s osam metara promašio vrata, a onda je u 33. minuti Madžid Šošić dobro šutirao s 12 metara, ali je nogom obranio Josip Silić.

Najveću priliku za vodstvo, momčad Marija Despotovića propustila je u 42. minuti. Leon Kreković dobro je izveo korner s desne strane, a Bleart Tolaj je neometan s pet metara šutirao glavom i pogodio prečku. Kazna je stigla u 53. minuti, također iz kornera. Ubacio je s desne strane Mark Bushaj, Ivan Rodić je glavom prebacio loptu na drugu stranu, a Marin Vujčić je  na drugoj stativi loptu ugurao u mrežu.

21/11/2020 - 15:15 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr