Mobile menu
Hajduk II igrat će u utakmici za treće mjesto na turniru u Zmijavcima

Hajduk II igrat će u utakmici za treće mjesto na turniru u Zmijavcima

 
24/7/2020 - 20:56 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u prvoj utakmici Memorijalnog nogometnog turniru Marijan Šuto – Mrma u Zmijavcima je poražena od domaće Croatije, konačan rezultat bio je 2:1.

Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinu, a jedini pogodak postignut je u 25. minuti. Tomislav Mrkonjić kratko je dodao za natrčalog Miju Šabića koji je s 12 metara zakucao loptu pod gredu. Dva puta Bijele je spašavao Vice Baždarić odličnim intervencijama u situacijama jedan na jedan s Mrkonjićem i Brunom Karoglanom. Najopasniji igrač Hajduka II u prvom dijelu bio je Jurica Bajić, čija su dva udarca s ruba šesnaesterca završila u bloku. 

U 51. minuti Hajduk II dolazi do izjednačenja, lijepu akciju Ivana Šarića i Stephena Chinedua ovaj drugi je završio pospremanjem lopte u mrežu iz blizine. 

Konačan rezultat postavio je u 62. minuti Šabić preciznim udarcem sa 16 metara nakon jedne odbijene lopte. 

Hajduk II nastupio je u sastavu: Baždarić, Unušić, Giljanović, Ševelj, Čalušić, Seo, Kosić, Martinović, Chinedu, Bajić, Šarić. Još su igrali: Ninčević, Iličić, Bekavac, Vujčić, Mijatović, Jenjić, Lauš, Ćubelić, Bushaj i Buble.

U subotu je u 19 sati na rasporedu druga utakmica turnira u kojoj se sastaju NK Solin – NK Dugopolje.

U nedjelju će se u 17 sati odigrati utakmica za 3. mjesto, dok je finale na rasporedu u 19 sati.  U 20.45 sati upriličit će se dodjela nagrada, priznanja i svečano zatvaranje turnira.

24/7/2020 - 20:56 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr