Mobile menu
Hajduk II gostuje kod Dubrave Tim Kabel

Hajduk II gostuje kod Dubrave Tim Kabel

 
13/9/2019 - 13:59 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2020. godinu!

Hajduk II će četvrtom kolu 2. HNL gostovati kod Dubrave Tim Kabel. Prema rasporedu utakmica se trebala igrati na Poljudu, ali je nakon dogovora klubova došlo do zamjene domaćinstva u četvrtom i 19. kolu. Trener Bijelih Mario Despotović nije imao uobičajen radni tjedan, reprezentativne akcije poremetile su ritam Bijelih.

- Vrlo zahtjevna utakmica za nas, zamijenili smo domaćinstvo i igramo u Zagrebu. Nekoliko naših igrača sudjelovalo je preko tjedna u reprezentativnim utakmicama, a neki su trenirali s prvom momčadi, tako da nismo imali previše prostora za taktičko uigravanje, već smo nadograđivali ono što je odrađeno u prijašnjim utakmicama. No ne žalimo se previše, naviknuti smo na ovakve situacije i snalaženje u njima.

Trener Bijelih upozorava kako pogled na ljestvicu nakon četiri kola ne daje pravu sliku o vrijednosti Hajdukovog subotnjeg suparnika.

- Iako je na pretposljednjem mjestu ljestvice, po mom mišljenju Dubrava Tim Kabel je jedna od najkvalitetnijih momčadi u ligi i bivši trener Goran Gajzler odlično ih je bio posložio. U međuvremenu je došlo do njegove smjene, ali ono što su pokazali u Vinkovcima i kod kuće protiv Dugopolja je nešto ponajbolje prikazano u ovom rangu natjecanja. Čeka nas kvalitetan protivnik, mlada momčad koja se želi nadigravati i teži posjedu i nadam se da će dobar teren u Kranjčevičevoj pogodovati napadačkom stilu oba protivnika te će gledatelji moći uživati u lijepom nogometu – zaključio je trener Hajduka II. 

Utakmicu će suditi Zvonimir Sinovčić iz Novigrada s pomoćnicima Damirom Kraljevićem iz Zadra i Branimirom Nimcem iz Benkovca. Četvrti sudac je Ivan Čužić iz Velike Gorice.

Utakmica Dubrava Tim Kabel  – Hajduk II igra se u subotu s početkom u 16 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter kanala.  

13/9/2019 - 13:59 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr