Mobile menu
Hajduk II gostuje kod Dubrave Tim Kabel

Hajduk II gostuje kod Dubrave Tim Kabel

 
13/9/2019 - 13:59 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II će četvrtom kolu 2. HNL gostovati kod Dubrave Tim Kabel. Prema rasporedu utakmica se trebala igrati na Poljudu, ali je nakon dogovora klubova došlo do zamjene domaćinstva u četvrtom i 19. kolu. Trener Bijelih Mario Despotović nije imao uobičajen radni tjedan, reprezentativne akcije poremetile su ritam Bijelih.

- Vrlo zahtjevna utakmica za nas, zamijenili smo domaćinstvo i igramo u Zagrebu. Nekoliko naših igrača sudjelovalo je preko tjedna u reprezentativnim utakmicama, a neki su trenirali s prvom momčadi, tako da nismo imali previše prostora za taktičko uigravanje, već smo nadograđivali ono što je odrađeno u prijašnjim utakmicama. No ne žalimo se previše, naviknuti smo na ovakve situacije i snalaženje u njima.

Trener Bijelih upozorava kako pogled na ljestvicu nakon četiri kola ne daje pravu sliku o vrijednosti Hajdukovog subotnjeg suparnika.

- Iako je na pretposljednjem mjestu ljestvice, po mom mišljenju Dubrava Tim Kabel je jedna od najkvalitetnijih momčadi u ligi i bivši trener Goran Gajzler odlično ih je bio posložio. U međuvremenu je došlo do njegove smjene, ali ono što su pokazali u Vinkovcima i kod kuće protiv Dugopolja je nešto ponajbolje prikazano u ovom rangu natjecanja. Čeka nas kvalitetan protivnik, mlada momčad koja se želi nadigravati i teži posjedu i nadam se da će dobar teren u Kranjčevičevoj pogodovati napadačkom stilu oba protivnika te će gledatelji moći uživati u lijepom nogometu – zaključio je trener Hajduka II. 

Utakmicu će suditi Zvonimir Sinovčić iz Novigrada s pomoćnicima Damirom Kraljevićem iz Zadra i Branimirom Nimcem iz Benkovca. Četvrti sudac je Ivan Čužić iz Velike Gorice.

Utakmica Dubrava Tim Kabel  – Hajduk II igra se u subotu s početkom u 16 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter kanala.  

13/9/2019 - 13:59 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr