Mobile menu
Hajduk II će u ponedjeljak ugostiti Osječane

Hajduk II će u ponedjeljak ugostiti Osječane

 
7/4/2019 - 11:37 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Nakon remija izborenog na gostovanju u Zagrebu kod najvećeg rivala,  drugu momčad Hajduka očekuju tri domaće utakmice u nizu.

Prva na rasporedu je ona protiv Osijeka II, a zbog nedjeljnog prvoligaškog dvoboja istih klubova, bit će odigrana u ponedjeljak. Trener Bijelih Mario Despotović analizirao je igru svog protivnika, ali su se u međuvremenu promijenile okolnosti.

- Radi se o kvalitetnom protivniku, što pokazuje i ljestvica. Osječani su pri vrhu s minimalnim zaostatkom za vodećim momčadima. Novi trener Ronald Grnja preuzeo je momčad prošlog tjedna, tako da nas očekuje dosta nepoznanica. Ono čime mogu biti zadovoljan je činjenica da naši igrači iz utakmice u utakmicu što se tiče strukture na terenu i plana igre izgledaju sve bolje. To je i normalno jer se radi o stanovitom procesu, a ono što se mora popraviti je sama izvedba. Uporno radimo na treninzima i taj pomak očekujemo u narednim utakmicama.

Sudačka trojka stiže iz Zagreba, glavna sutkinja je Sabina Bolić,  a pomoćnici Anto Marić i Dejan Vuković,  dok će funkciju četvrtog suca obnašati Dino Papak iz Šibenika.

Utakmica Hajduk II – Osijek II igra se u ponedjeljak u 16.30 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku.  

Za gledatelje će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – Osijek II

Ponedjeljak, 8. travnja s početkom u 16.30 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

7/4/2019 - 11:37 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr