Mobile menu
Hajduk i PSC Dalmacija potpisali sponzorski ugovor!

Hajduk i PSC Dalmacija potpisali sponzorski ugovor!

 
15/10/2019 - 11:35 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
PSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor HajdukaPSC Dalmacija novi je sponor Hajduka
PSC Dalmacija novi je sponor Hajduka

HNK Hajduk i tvrtka PSC Dalmacija svečano su danas u Bijelom salonu predstavili novu, višegodišnju sponzorsku suradnju. Ugovor je u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić, a u ime PSC Dalmacija direktor Damir Domitran. HNK Hajduk uz predsjednika Uprave predstavljala je još direktorica marketinga i prodaje Julija Hrstić, a tvrtku Opel gospodine Željko Šimek, regionalni direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. 

PSC Dalmacija ovlašteni je Opel partner za prodaju vozila, rezervnih dijelova i servis, a upravo vizualni identitet Opela krasit će prednji dio dresa Hajdukove druge momčadi, što su tijekom samog svečanog potpisivanja promovirali igrači Jakov Blagaić i Leon Kreković. 

- Veliko mi je zadovoljstvo što je naša obitelj bogatija za još jednog člana. Ugovor je sklopljen na četiri godine, a od danas će se logotip tvrtke Opel nalaziti na prsima naše druge momčadi - kazao je predsjednik Uprave Marin Brbić na čije se riječi nadovezala direktorica marketinga i prodaje. 

- Ovo je samo početak naše zajedničke suradnje, imamo u planu još neke stvari odraditi u suradnji s tvrtkom PSC Dalmacija - dodala je Julija Hrstić. 

Direktor PSC Dalmacija Damir Domitran uvjeren je kako će ova suradnja ojačati Opel i Hajduk.

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspjeli naći zajedničku emociju i snagu, nadam se da ćemo kroz nadolazeće vrijeme imati koristi od zajedničkog djelovanja i da ćemo jedni i drugi ojačati u svom području - zaključio je direktor PSC Dalmacija Damir Domitran. 

Više pogledajte u videoprilogu...

15/10/2019 - 11:35 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr