Mobile menu
Hajduk i Macron zajedno još četiri godine

Hajduk i Macron zajedno još četiri godine

 
5/3/2020 - 13:16 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Produljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s MacronomProduljenje suradnje s Macronom
Produljenje suradnje s Macronom

Svečanim potpisom produljenja suradnje s tvrtkom Macron na još četiri godine veza Bijelih s jednim od vodećih sportskih brendova i službeno će biti dulja od jednog desetljeća. Zajednički put Hajduka i Macrona započeo je 2013. godine, a današnji ugovorom koje su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić i predsjednik Uprave tvrtke Macron Gianluca Pavanello suradnja se produžila do 2024. godine. 

- Iznimna nam je čast što danas možemo svečano objaviti produženje ugovora s našim tehničkim sponzorom Macronom na još tri godine koji će potpisom ovog novog ugovora biti uz nas duže od jednog desetljeća što ga čini jednim od najdugovječnijih sponzora i partnera Kluba, a sama ta činjenica dovoljno govori o tome koliko smo zadovoljni dosadašnjom suradnjom. Naravno da smo imali i ponude brojnih drugih sportskih brendova, ali Macron je kao i do sada ponudio najbolje uvjete i vjerujemo kako ćemo opet imati jedinstveni dres i sportsku opremu, prepoznatljivu ne samo u našem okruženju, nego i diljem Europe i svijeta - kazao je ovom prilikom predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić. 

Vjeru u još bolju i kvalitetniju suradnju u narednom periodu izrazio je i predsjednik uprave Macrona Gianluca Pavanello. 

- Sretni smo što nakon sedam godina uspješne suradnje idemo dalje s Hajdukom. Prvi put sam bio tu kad smo potpisali ugovor 2013. godine, a ovo treće produljenje suradnje znači da smo napravili dobar posao. Jako smo sretni vezom koju smo postigli s Hajdukom. To je Klub s velikom navijačkom bazom, dijelimo istu strast za nogometom i Hajduk je Klub s kojim volimo surađivati. U zadnjih nekoliko godina narasli smo kao brend, po UEFA rankingu treći smo po snazi u Europi, a Hajduk nam je jedan od ključnih klubova u našem rastu na ovom području - istaknuo je Pavanello. 

5/3/2020 - 13:16 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr