Mobile menu
Hajduk i LASK dogovorili transfer Marina Ljubičića

Hajduk i LASK dogovorili transfer Marina Ljubičića

 
23/12/2022 - 10:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

LASK Linz iskoristio je opciju otkupa napadača Marina Ljubičića koji je krajem lipnja ove godine otišao na posudbu u redove austrijskog kluba te je Marin od danas i službeno igrač LASK-a. 

Ljubičić je odmah po dolasku u Austriju postao standardan prvotimac te je trenutno vodeći strijelac kluba. Za LASK je u prvom dijelu sezone upisao ukupno 17 službenih nastupa. 

Marin je produkt Hajdukove Akademije, napadač koji se u punom smislu afirmirao tijekom igranja za juniorsku momčadi Bijelih, gdje je postao vodeći strijelac lige te predvodnik spomenute generacije zajedno sa Stipom Biukom

Sjajne igre i odličan učinak promovirale su ga u prvu momčad Hajduka za koju je službeno debitirao u ožujku 2021. godine, a Hajduk je tada u Kup utakmici pobijedio Zagreb rezultatom 3:0. Prvi pogodak za Bijele postigao je nedugo zatim, za pobjedu u prvenstvenom susretu sa Šibenikom na Poljudu. Posljednji put Hajdukov dres u službenoj utakmici nosio je na kraju prošle sezone, prilikom gostovanja kod Dinama na Maksimiru. 

Ukupno je Marin odigrao 44 službene utakmice za Hajduk, a pri tom se 9 puta upisao u strijelce te je svom učinku dodao i 4 asistencije. 

Ovom prilikom mu još jednom želimo puno sreće i uspjeha u nastavku nogometne karijere!

23/12/2022 - 10:00 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr