Mobile menu
Hajduk i Inter uživo na hajduk.hr

Hajduk i Inter uživo na hajduk.hr

 
15/8/2009 - 11:04 sati
Prva momčad

Nogometaši Hajduka večeras od 20 sati kreću po prvu pobjedu ove sezone u HNL-u. U okviru 4. kola HNL-a gost im je zaprešićki Inter koji nakon prve tri utakmice ne zna za poraz.

Splićanima će to biti druga prvenstvena utakmica kod kuće, prva uz gledatelje, podsjetimo, poraz od Zadra (0:1) odgledali su samo predstavnici klubova i akreditirani novinari. U Osijeku je Hajduk u prvom kolu osvojio jedini bod (1:1), u posljednjem su Splićani poraženi od Slaven Belupa (2:1).

U kadru trener Joško Španjić danas neće imati Antu AračićaParaibu, te Anasa Ahmada Sharbinija. Nije želio Španjić otkriti s kim će krenuti od prve minute, kaže, odlučit će se uoči dolaska na stadion.

Riječanin Domagoj Vučkov bit će glavni sudac utakmice, pomagat će mu Zadrani Robertino Dujela i Damir Kraljević. Četvrti sudac je Goran Proleta iz Opuzena. Delegat je Cvijeto Bratoš iz Dubrovnika, a kontrolor Dušan Kukić iz Siska.

Hajduk je u ovom trenutku na 14. mjestu, a Inter na visokom trećem. Splićani su osvojili jedan bod, Zaprešićani sedam. Inter je u prvom kolu remizirao kod kuće s Varteksom (1:1), a u posljednja dva kola osvojili su svih šest bodova. U gostima su porazili Zagreb (3:0), a u posljednjem kolu Cibaliju (1:0).

Prijenos tijeka susreta s Poljuda pratit ćete od 20 sati UŽIVO na portalu hajduk.hr.

15/8/2009 - 11:04 sati
Prva momčad