Mobile menu
Hajduk i Dinara potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

Hajduk i Dinara potpisali ugovor o poslovno-sportskoj suradnji

 
29/10/2019 - 18:00 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr

Na kninskoj tvrđavi danas je potpisana poslovno-sportska suradnja između NK Dinara i HNK Hajduk. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić i predsjednik NK Dinara Slavko Krvavica, uz nazočnost zamjenika voditelja Akademije HNK Hajduk Andre Fistonića, tajnika NK Dinara Andre Kuzmanića te člana izvršnog odbora NK Dinara Ivana Petkovića.

Potpisom poslovno-sportske suradnje regulirani su obostrani međusobni odnosi, stručne aktivnosti iz područja nogometa i procesa rada s mlađim uzrasnim kategorijama, edukacija i stručna pomoć pri stvaranju uspješne seniorske momčadi te je napravljen i plan zajedničkih aktivnosti do kraja aktualne sezone koji se najviše odnosi na područje edukacije i primjene načela rada Akademije HNK Hajduk „Luka Kaliterna“ u Akademiji nogometnog kluba Dinara.


Nogometni klub Dinara tijekom svoje stogodišnje povijesti uvijek je bio povezan na određeni način s klubom iz Splita. Brojni su igrači tijekom povijesti odlazili u Hajduk i bili važni igrači u momčadi Bijelih.

Izdvojili bi Radomira Vukčevića, legendarnog Hajdukovog vratara iz Knina koji je za Bijele upisao ukupno 402 nastupa te iz novije povijesti Leona Krekovića koji je prve korake započeo upravo u Akademiji NK Dinara. Svima poznati Vladimir Beara bio je trener Dinare, a tijekom povijesti Dinara je igrala više puta prijateljske te jednu službenu Kup utakmicu protiv Hajduka.


29/10/2019 - 18:00 sati
Akademija
Foto: Hajduk.hr