Mobile menu
Hajduk i adidas će u petak proslaviti početak uspješne suradnje: Pogledajte kako izgleda treći dres

Hajduk i adidas će u petak proslaviti početak uspješne suradnje: Pogledajte kako izgleda treći dres

 
17/7/2024 - 14:09 sati
Klub

Novo partnerstvo sportskih brendova Hajduka i adidasa svečano ćemo s partnerima i sponzorima proslaviti u petak na jedinstvenom modnom događaju.

Ideja je tom prilikom pokazati kako nositi omiljene dresove u svakodnevnim odjevnim kombinacijama jer i Hajduku i njegovim navijačima dres je više od odjevnog predmeta, on je pravi simbol ljubavi i predanosti.

adidas je prilikom kreiranja trećeg dresa posebni fokus stavio na kreativnost i inovaciju, uz zadržavanje tradicionalnih obilježja kluba, što je prema prvim reakcijama izazvalo pozitivne dojmove kod navijača.

Treći dres predstavlja jedinstvenu kombinaciju klupske bijele boje, crveno – plavih detalja i sivih šara koje simboliziraju hrvatsku pasminu - dalmatinskog psa (dalmatinca), jednog od najpoznatijih simbola Dalmacije.

Cilj ovog dizajna bio je istaknuti jedinstvenu vezu između kluba i njegovog porijekla i tako osigurati navijačima da s ponosom nose simbol svog voljenog kluba.

Igrači i navijači Hajduka dobili su tako moderno dizajnirane dresove koje mogu nositi na stadionu, ali i na igralištu, u gradu, i to s potpisom slavnog brenda koji, kao i klub, ima dugogodišnju tradiciju.

Predstavljanje trećeg dresa moći ćete pratiti uživo putemHDTVaplikacije, dok će dres biti u prodaji u svim Fan shopovima i WEB shopu od ove subote!


17/7/2024 - 14:09 sati
Klub