Mobile menu
Hajduk gostuje u Koprivnici: Bijeli protiv Slaven Belupa od 19 sati

Hajduk gostuje u Koprivnici: Bijeli protiv Slaven Belupa od 19 sati

 
29/4/2018 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:0 (Koprivnica, 29/4/2018)"

Pet kola i finale Hrvatskog nogometnog kupa, šest natjecateljskih dvoboja ostalo je za igrače Željka Kopića do kraja tekuće sezone. Prvu od njih Bijeli će igrati danas od 19 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici protiv domaćina Slaven Belupa u okviru 32. kola HT Prve lige. 

Utakmica s Dinamom iza je Kopićevih igrača, stvorili su hajdukovci niz izglednih prilika, bili bolji protivnik većim dijelom utakmice, ali nisu na koncu uspjeli doći do sva tri boda. Vjerujemo da će novi pobjednički niz započeti danas u Koprivnici, protiv domaćeg sastava koji će zasigurno dati sve od sebe ne bi li iznenadio Hajdukovu momčad. No, pametnom i koncentriranom igrom svih 90 minuta, unatoč zahtjevnom protivniku, Bijeli će učiniti sve ne bi li se s novom pobjedom vratili u Split. 

Utakmicu će suditi zagrebačka četvorka na čelu s Daliborom Mlakarom. Pomagat će mu Ivica Modrić i Igor Krmar, dok je četvrti sudac Fran Jović. Delegat je Lino Roša iz Vodnjana, a kontrolor Božo Mamić iz Bjelovara. Trener Hajduka Željko Kopić zbog tri žuta kartona neće na raspolaganju imati veznjaka Josipa Radoševića.

29/4/2018 - 07:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr