Mobile menu
Hajduk gost Troglava u Livnu

Hajduk gost Troglava u Livnu

 
30/9/2009 - 08:38 sati
Prva momčad

Tijekom reprezentativne stanke nakon subotnjeg gostovanja na Kantridi protiv Istre 1961 (20.30) Hajdukovi nogometaši odigrat će (barem) jednu prijateljsku utakmicu. Za sada je najavljeno gostovanje kod Troglava u Livnu (8. listopada), a za očekivati je da će trener Edoardo Reja potražiti još ponekog "sparing-partnera" ili zaigrati međusobno. Igrača mu svakako, ni za tu opciju, neće nedostajati...

A tijekom stanke kada će hrvatska reprezentacija gostovati u Kazahstanu, očekuje se oporavak Ahmada Sharbinija i Gorana Rubila, te povratak Paraibe u formu. Jasno, učinit će se sve da se i Srđan Andrić što prije vrati, Toni Pezo još uvijek mora mirovati, a Ante Aračić spreman će biti tek za proljeće.

Reja će tijekom desetak reprezentativnih dana ponovno biti bez glavnine prvotimaca. Važne dvoboje za svoje reprezentacije imat će Anas Sharbini, Hrvoje Vejić, Danijel Subašić, Senijad Ibričić i Boris Pandža.

Hrvatska je domaćin Katru u Rijeci (prijateljska), a potom izabranici Slavena Bilića putuju na (nadamo se) važno gostovanje u Kazahstan. BiH će najprije gostovati kod Estonije, pa četiri dana kasnije u Zenici ugostiti Španjolsku. Tijekom reprezentativne stanke važnu kvalifikacijsku utakmicu igrat će i U-21 reprezentacija Hrvatske koja će u Varaždinu ugostiti Srbiju.

30/9/2009 - 08:38 sati
Prva momčad