Mobile menu
Hajduk dosegao brojku od nevjerojatnih 20.000 članova!

Hajduk dosegao brojku od nevjerojatnih 20.000 članova!

 
24/2/2017 - 13:32 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Drugi mjesec u 2017. godini nije ni završio, a Hajduk se već može pohvaliti kako je dostigao brojku od nevjerojatnih 20.000 članova. Članska iskaznica polako postaje navika svih navijača Hajduka, navika koja je posebno naglašena u zemljama i klubovima koji njeguju socios model upravljanja. Tako i u Hajduku, članska iskaznica znači mnogo više od puste plastike, a kontinuirano članstvo iz godine u godinu posebnu težinu ima na demokratskim izborima svako četiri godine.

Prije otprilike mjesec dana, osmogodišnji Ivan iz Sinja postao je ponosni 10.000. član, osvojivši loptu s potpisima najdražih igrača. Ovaj put Hajdukov Odjel za članstvo odlučio je dati priliku za osvajanje nagrada svima, a ne samo 20-tisućitom članu. Iz Odjela saznajemo kako se spremaju posebne nagrade za nekolicinu članova koji su članstvo već obnovili ili namjeravaju postati članovi za 2017. godinu do utakmice s NK Rijekom, 11. ožujka.2017. O čemu se točno radi, saznat ćemo u narednim danima, ali savjetuju da se učlanite do utakmice s NK Rijekom, kako bi sudjelovali u nagradnoj igri.

Danas prije utakmice s NK Istra 1961 koja započinje u 18 sati, članstvo možete produžiti sve do početka susreta u prostorijama Odjela za članstvo na Poljudu.

Čestitamo svim članovima na ovom sjajnom rezultatu te pozivamo sve navijače koji još to još nisu napravili da obnove svoje članstvo u Hajduku.

Kako i gdje možete obnoviti članstvo, potražite OVDJE.

#budičlan

24/2/2017 - 13:32 sati
Klub
Foto: hajduk.hr