Mobile menu
Hajduk dogovorio partnersku suradnju s Radomljem: ''Baš sam sretan što smo pronašli ovakvog klub partnera''

Hajduk dogovorio partnersku suradnju s Radomljem: ''Baš sam sretan što smo pronašli ovakvog klub partnera''

 
17/12/2021 - 19:28 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Poptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK RadomljePoptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK Radomlje
Poptisivanje poslovno-sportske suradnje s NK Radomlje

Hajduk je Klub partnera pronašao i dogovorio u slovenskom prvoligašu NK Radomlje. Poslovno-sportsku suradnju između dva kluba danas su u Bijelom salonu na Poljudu potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić i predsjednik NK Radomlje Matjaž Marinšek. Uz njih su svečanom potpisivanju nazočili sportski direktor Bijelih Mindaugas Nikoličius te direktor NK Radomlje Metod Cerar. Ugovor je potpisan na tri godine uz mogućnost produženja na još tri. 

- Jedna od strateških inicijativa je bilo pronalaženje kluba partnera i to smo realizirali u Radomlju. Vrijednosti koje mi njegujemo prepoznali smo u Radomlju, oni bi nam trebali pružiti platformu za razvoj naših mlađih igrača i struke. Baš sam sretan što smo našli takvog partnera. Osim suradnje I potpore u sportskom segmentu, prenijet ćemo im sva svoja znanja u poslovnom smislu, marketingu, logistici i ostalome gdje im je to potrebno. Pritom smo se potrudili da Radomlje ima svoju neovisnost, ali na pogon Hajduka. Ugovor je na tri plus tri godine, razlog je što je moj mandat još tri godine, a nakon toga će se dalje definirati. Ovo je početak jednog procesa koji je započeo ukidanjem druge momčadi i platforma kakvu smo htjeli za razvoj igrača. Suradnja počinje odmah, a u punom opsegu od ljeta. Pomoćnik sportskog direktora Andro Fistonić će se priključiti Radomlju i pomoći će im svime što je naučio kroz Hajduk - poručio je prilikom predstavljanja suradnje čelni čovjek Hajduka. 

- Svi smo mi gledali Velo misto i Slovence u Hajduku, i vaše uspjehe koji su nešto najbolje što možemo biti u sportu. Zadovoljstvo mi je i čast potpisavanje ugovora, ovo može biti "win win " situacija za Hajduk i Radomlje. Ovo je početak nekog novog puta. Siguran sam da možemo sa Hajdukom biti magnet za mlade igrače. Prirodno je da smo se okrenuli Hajduku, vidjeli smo vrijednosti kluba, junaštvo, čojstvo, poštenje, očekujemo da ovo bude novi početak, da ćemo privući kod nas i neke talentirane igrače iz Slovenije - govorio je gospodin Marinšek, predsjednik Radomlja na današnjoj svečanosti u Bijelom salonu na Poljudu.

Više o samom događaju možete pogledati na našem Hajduk Digital TV-u.

17/12/2021 - 19:28 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr