Mobile menu
Hajduk dočekuje Osijek, Torcida slavi svoj 66. rođendan!

Hajduk dočekuje Osijek, Torcida slavi svoj 66. rođendan!

 
30/10/2016 - 08:47 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:0 (Split, 30/10/2016)"

Nogometaši Hajduka danas u 17 sati na Poljudu dočekuju momčad Osijeka u sklopu 14. kola MAXtv Prve lige. Tekstualni prijenos dvoboja možete pratiti na našem službenom Twitter profilu

U prvom prvenstvenom susretu odigranom u Gradskom vrtu u 5. kolu nije bilo pobjednika. Bijeli su poveli golom Ante Ercega, a Osječani su izjednačili preko Ejupija, iako prethodno nije sviran čisti prekršaj na vrataru Kaliniću.

Trener Marijan Pušnik očekuje otvorenu utakmicu i nova tri boda, a u dvoboju protiv Osječana ne može računati na kartonirane Saida i Šimića te ozlijeđene Ohandzu, Vlašića i Ismajlija...Svi ostali igrači su u kadru i spremni za današnjih 90 minuta.

Veliku feštu priprema i Torcida koja slavi svoj 66. rođendan, a najavljena je i spektakularna koreografija posvećena prerano preminulom bivšem predsjedniku Torcide Žanu Ojdaniću.

Pravdu u današnjem srazu Hajduka i Osijeka dijelit će Marin Vidulin iz Kanfanara, pomoćnici su mu Igor Krmar i Krunoslav Ambrinac iz Zagreba. Četvrti sudac je Dalibor Mlakar iz Zagreba, odakle dolazi i delegat Robert Balen. Kontrolor suđenja je Vlado Svilokos iz Siska.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

30/10/2016 - 08:47 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr